Featured

Igra sudbine 305. epizoda – ŠOK! Aleksa saznaje da mu je LUKA NAMESTIO PORNIĆ! Ovo je KRAJ BRATSTVA!

Published

on

Igra sudbine 305. epizoda, koja je na programu u petak, 18. juna od 21.00, i sa kojom ćemo završiti ovu nedelju, vraća radnju dva koraka nazad. A evo i kako…

Pročitajte još HIT! Stefan Buzurović OTKRIVA kada će se snimati NASTAVAK serije ISTINE I LAŽI!

Poslednja epizoda ove nedelje počinje sastankom mlađe generacije serije Igra sudbine u klubu. Aleksa i Luka sa svojim devojkama stižu, ne znajući šta ih čeka. Bajo, brzoplet i neoprezan kakakv jeste uspeva da došapne Aleksi da će „opet biti belaja“. On mu otkriva da je Luka taj koji je platio Marijani da mu nameste pornić.

Pročitajte još ŠOK! Milan Marić, zvezda serija BESA, DRŽAVNI SLUŽBENIK i TOMA, karijeru započeo u VELIKOM BRATU, a to NIKO NIJE ZNAO! A evo i KAKO!

Šokiran ovim saznanjem Aleksa se vraća za sto, s grčem na licu. Kada svi podignu čaše i nazdrave on im se neće pridružiti. Da li nam poslednje epizode prve sezone serije Igra sudbine donose neprijatno iznenađenje? Hoće li se Luka i Aleksa ponovo posvađati? Sledi li veliki raskol u porodici Kanački?

Pročitajte još HIT! RADNA AKCIJA i TAMARA GRUJIĆ vraćaju se na male ekrane OVE JESENI! A evo i NA KOM KANALU! Stiže NAJEMOTIVNIJA SEZONA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (305. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još KAFANA NA BALKANU – Stiže nova domaća serija o životu ACE LUKASA! U prvom planu SABLJA, problemi sa DROGOM i veza sa KSENIJOM PAJČIN!

Foto Prinstkrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Najnovije