Connect with us

Featured

ŠOK! Milan Marić, zvezda serija BESA, DRŽAVNI SLUŽBENIK i TOMA, karijeru započeo u VELIKOM BRATU, a to NIKO NIJE ZNAO! A evo i KAKO!

Published

on

Milan Marić jedan je od najpopularnijih i najzaposlenijih glumaca mlađe generacije. U danu kada je imao let za Sloveniju gde sprema novu pozorišnu predstavu, zvezda serija „Besa“, „Državni službenik“, „Toma“… u emisiji TV licakao sav normalan svet otkrio je šta je ono što ga najviše ispunjava, koje su to uloge obeležile njegovu karijeru, a o kojima tek mašta.

Pročitajte još HIT! RADNA AKCIJA i TAMARA GRUJIĆ vraćaju se na male ekrane OVE JESENI! A evo i NA KOM KANALU! Stiže NAJEMOTIVNIJA SEZONA!

Uz opasku da ga često brkaju sa imenjacima i da dobija pitanja o tome kako je bilo glumiti u filmu Rane ili učestvovati u Velikom bratu, ali da ipak ništa ne zamera novinarima  osim tekstova u kojima su se bavili njegovim emotivnim životom, Milan Marić je rado govorio snimanju filma Dovlatov, roli Čedomira Jovanovića u seriji Porodica kao i svojoj porodici.

Pročitajte još Igra sudbine 304. epizoda – ŠOK! Ada otkriva da Bruner i Matijin otac NISU UBILI BOŠKA! To je bio NEKO TREĆI! A evo i KO

Zanimljivo je da je karijeru u Rusiji otpočeo tumačeći glavnu ulogu iako nikada pre toga nije učio ruski jezik, kao i to da se u njegovoj porodici niko nije bavio poslom za koji se opredelio.

Biće reči i o ulozi Tome Zdravkovića u filmu koji je upravo završio, ali i o ličnim planovima, društvenoj odgovornosti koja mu je važna i želji da pomogne otvaranje institucije za lečenje zavisnika od opijata kao cilju koji je postavio pred sebe.

Pročitajte još KAFANA NA BALKANU – Stiže nova domaća serija o životu ACE LUKASA! U prvom planu SABLJA, problemi sa DROGOM i veza sa KSENIJOM PAJČIN!

Ne propustite – TV lica… kao sav normalan svet u subotu 19. juna na RTS 1 od 13.45.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement