Connect with us

Featured

KAFANA NA BALKANU – Stiže nova domaća serija o životu ACE LUKASA! U prvom planu SABLJA, problemi sa DROGOM i veza sa KSENIJOM PAJČIN! Ali to NIJE SVE!

Published

on

Obožavaoci Ace Lukasa nestrpljivo čekaju ponedeljak 21. jun, ali ne zbog novog koncerta ili albuma. Razlog je, ovoga puta, autobiografska knjiga „Ovo sam ja“, koju je napisao sa novinarom i književnikom Vanjom Bulićem, a objavljuje je izdavačka kuća „Laguna“.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2 serija OTKRIVAMO: Evo KADA počinje snimanje DRUGE SEZONE i KO će biti SPECIJALNI GOST filma JUŽNI VETAR 3!

Najavljuje se da je knjiga „iskrena od bola“, otvorena kao lična karta, ispovest bez dlake na jeziku „večito lošeg momka naše estrade“, i pokazuje „šta znači živeti život koji je uvek na crti“.

– Došlo je vreme da se nešto stavi na papir – konstatuje za „Novosti“ Lukas.

Pročitajte još Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

– Ima toliko lepih stvari, anegdota… Radimo i seriju koja će se zvati „Kafana na Balkanu“, pa smo hteli da napravimo to sve zajedno, da ima nekog smisla. Imam toliko isečaka koje sam beležio celog života, pa sam samo sročio sve to. Nema tu nekih eksplicitnih stvari. Ima onih koje su interesantne. Sitne, a smešne i lepe. Mnogo je anegdota. Nisam ja imao život prožet nekim spektakularnim ludorijama i turbulencijama. Bilo je zatvora, svega, ali ne nešto bog zna šta – poručuje Lukas za Novosti, ističući da će čitaocima i gledaocima, najverovatnije najzanimljiviji deo biti baš onaj koji se tiče hapšenja u operaciji „Sablja“.

Pročitajte još Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

– Mislim da je to oko hapšenja i „Sablje“ najpikantnije. Trebalo bi da ljudi to dobro pročitaju. Naveo sam nešto što se može videti između redova, ozbiljnu nameštaljku koja mi je bila spremana, i koja je, možda, mogla i da me košta života. Što se tiče problema sa drogom, išao sam u knjizi dosta daleko. Ne bih ništa da otkrivam.

Mnogim medijima je bilo interesantno da iz knjige izdvoje deo o vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

– Neki su preneli da sam varao ženu sa njom, to nigde nije napisano. Ja sam sa Ksenijom bio između dva braka, i o njoj nisam pisao toliko kao o ljubavi, već više o njoj kao sjajnoj osobi.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

Kada je reč o seriji retko se radi serija o nekom ko je živ, smatra Lukas, i dodaje da na ovom projektu rade produkcija Hajp i Telekom Srbija.

– Lepo je da imaš šta da puštaš unucima, ali ja sam više za drugu varijantu, da napravimo pitko i dobro televizijsko zezanje, da ljudima bude interesantno. Napisane su prve epizode, uvodna će cela biti na Karaburmi, radio ju je sin Vanje Bulića. Neki klinac će da igra mene, još nismo odlučili ko će me glumiti u zrelom periodu. Mnogo sam se smejao gledajući prvu epizodu. Serija neće hronološki pratiti knjigu. Pokušavamo da napravimo film, koji će da bude sastavljen od prve dve epizode, a da onda dalje serija bude nastavak filma. Gledao sam sad ove serije, i svuda vidim istu grešku. Puste film koji je sjajan, i onda se serija, da bi imala 10 ili 12 epizoda, otegne.

Pročitajte još HIT! Snimaju se MUNJE 2! Vraćaju se Pop, Mare i GOJKO SISA! Ali to nije SVE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement