Connect with us

Featured

HIT! Stefan Buzurović OTKRIVA kada će se snimati NASTAVAK serije ISTINE I LAŽI!

Published

on

Da li će serija “Istine i laži” dobiti četvrtu sezonu – ovo pitanje često dobijaju junaci popularne telenovele.  Upravo su oni utrli put hit sapunici “Igra sudbine”, koja je nasledila njihov termin na televiziji Prva. Sada kada se priča o Adi Kanački i njenim sinovima bliži kraju, mnogi gledaoci se pitaju hoće li biti nastavljeno snimanje serije “Istine i laži”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Milan Marić, zvezda serija BESA, DRŽAVNI SLUŽBENIK i TOMA, karijeru započeo u VELIKOM BRATU, a to NIKO NIJE ZNAO! A evo i KAKO!

Mada je snimanje četvrte sezone trebalo da počne prošlog leta, zbog proglašenja pandemije ono je odloženo do daljeg. U međuvremenu, napustio nas je glumac Feđa Stojanović, koji je igrao Iliju Isidorovića. Sada se postavlja pitanje hoće li uopšte biti novih epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! RADNA AKCIJA i TAMARA GRUJIĆ vraćaju se na male ekrane OVE JESENI! A evo i NA KOM KANALU! Stiže NAJEMOTIVNIJA SEZONA!

Stefan Buzurović, koji je igrao Pavla Filipovića, otkrio je da li Smart produkcija i TV Prva pripremaju četvrtu sezonu:

– Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer nisam produkcija te serije. Zahvaljujem se svima koji su pratili seriju “Istine i laži”. Trenutno ne postoji plan da se ona nastavi. Da li će se nekada nastaviti, to je moguće, ali ne možemo da znamo sa sigurnošću – rekao je Stefan Buzurović.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 304. epizoda – ŠOK! Ada otkriva da Bruner i Matijin otac NISU UBILI BOŠKA! To je bio NEKO TREĆI! A evo i KO!

– Zavoleo sam ulogu Pavla Filipovića. Ono čemu nisam sklon u poslu, privatno sam zavoleo mnogo ljudi koji su radili na toj seriji. Ne samo među kolegama glumcima, nego i iza kamere. Meni je ta ekipa izuzetno draga. Od prvog čoveka produkcije do poslednjeg čoveka na setu. U posebnoj atmosferi snimali smo tu seriju. Imali smo toliko vremena da učimo jedni od drugih i da se upoznajemo. Ponekad mi nedostaju. Kao porodica smo, ali da li će se serija “Istine i laži” ponovo snimati, ja to stvarno ne znam – poručio je Stefan.

Foto Instagram / print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement