Top Story

HIT! Glumac Stefan Buzurović oženjen je slavnom voditeljkom, a sestra mu postaje sve popularnija! EVO o ČEMU se radi!

Published

on

Glumac Stefan Buzurović javnosti je poznat po brojnim ulogama, od kojih je najzapaženija uloga Pavla, u seriji „Istine i laži“. Stefan je široj publici poznat i kao TV lice, voditelj, a u njegovoj porodici, on nije jedini sa ovim pozivom.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Naime, poznato je da je Danijela Jankov, danas Buzurović, urednica emisije „Ekskluziv“, osvojila Stefanovo srce.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

Još jedna žena, koja u srcu Stefana Buzurovića ima posebno mesto, radi kao voditeljka, njegova rođena sestra Marta, koja je takođe, iako nešto manje od brata, prisutna u medijima, piše Story.

Ona je svoju karijeru otpočela na YouTube sceni, gde je sa najboljom drugaricom delila savete devojkama.

Pročitajte još Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

Marta, koja je sa najboljom drugaricom Milenom, pokrenula Youtube kanal, davne 2017. godine, danas je u svom poslu veoma uspešna, a jedno vreme radila je i kao voditelj na „IDJ TV-u“.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Sestra Stefana Buzurovića, osim što je izuzetno uspešna, veoma je lepa, a sa bratom i snajom ima izuzetan odnos, dok su joj mališani Nestor i Klara, centar sveta.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Najnovije