Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju svoje najveće podrške! EVO o KOME je reč!

Published

on

Naša glumica Milena Radulović, koja polako gradi svetsku karijeru, podelila je na društvenim mrežama fotografiju svoje majke Aleksandre.

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

– Najlepša mama na svetu – moja mama – napisala je Milena na Instagramu uz  fotografiju svoje majke, prenosi Objektiv.

Ako se uporede mama i ćerka jasno je od koga je Milena nasledila lepotu i izgled.

Pročitajte još Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

Podsetimo, glumica Milena Radulović naišla je na brojnu podršku nakon što je priznala da ju je učitelj glume Mika Aleksić silovao.

Među porukama podrške našla se i poruka njene majke.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

– Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire – napisala je ona uz nekoliko Mileninih fotografija.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

Milena Radulović je optužila za silovanje učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, a koje se prema navodima glumice desilo kada je imala 17 godina.

Foto Promo/Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement