Connect with us

TV

Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumac Boris Isaković nedavno je publiku zasenio ulogom Slobodana Miloševića u mini-seriji „Porodica“. Partnerka mi je bila koleginica Mirjana Karanović, koja je u seriji tumačila lik Mire Marković.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Veliko FINALE prve sezone – Hoće li ADA umreti?

Da je talentovan i uspešan glumac, dokazuje i to da je Borisu dodeljena uloga i Ratka Mladića u ratnom dramskom filmu „Quo Vadis, Aida” (Kuda ideš, Aida), koji je premijerno prikazan na 77. Filmskom festivalu u Veneciji, gde je nominovan za glavnu nagradu.

Serija Porodica Boris Isaković kao Slobodan Milošević 00

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

U istom filmu, našla se i Borisova supruga i koleginica Jasna Đuričić, koja je tumačila glavni ženski lik Aide.

Borisa Isakovića publika do sada zna iz serija „Folk“, „Močvara“, „Kosti“, „Senke nad Balkanom“, „Sumnjiva lica“, kao i po filmovima „Krugovi“, „Sestre“, „Uspavanka za dečaka“, „Klopka“ i mnogi drugi…

Pročitajte još Igra sudbine 309. epizoda – Finale prve sezone: ŠOK! Bruner je OTEO ADU KANAČKI? Doda i Stana su PREVARENI! Hoće li ADA uspeti da se SPASE

Njegova supruga Jasna Đuričić često u medijima ističe da se „za glumu udala“, jer je u braku sa kolegom, a dokaz da je bračnim partnerima gluma najveća ljubav jesu i njihova deca koja već godinama takođe rade u sferi umetnosti.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

Jasnu je publika do sada imala prilike da upozna u filmovima „Krugovi“, „Umir krvi“, „Varvari“, kao i u serijama „Južni vetar“, „Kosti“, „Ljubav, navika, panika“, „Grupa“, „Sumnjiva lica“, „Mješoviti brak“ u kojoj su ovi bračni partneri glumili supružnike Dragoljuba i Melaniju.

Foto Promo/Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement