Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Aleksandar Radojičić objavio fotografiju koja je raznežila pratioce! EVO o ČEMU se radi!

Published

on

Popularni glumac Aleksandar Radojičić podelio je na Instagramu fotografiju sa svojom malom princezom, ćerkicom Ajom, sa kojom gradi prijateljski odnos, a kako je jednom prilikom za medije rekao, ona je pravi „tatin sin“:

Pročitajte još Ovi glumci su u braku, a ostvarenja u kojima su zablistali ove godine su šokirala naciju! EVO o KOME je reč!

– Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom – rekao je tada za „Premijeru“, prenosi Story.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

– Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči – dodao je glumac, prenosi Story.

Glumac je otkrio i da bi ćerku podržao u želji da postane glumica, ali da ona trenutno ima druge afinitete:

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

– Apsolutno bih je podržao ako poželi da se bavi glumom, ali trenutno želi da bude poslastičar, tako da i to podržavam! Moja najveća želja je da ona sutra kada poraste radi ono što voli, šta god to bilo. Sigurno je neću usmeravati šta bi bilo pametno da radi, jer da su mene tako usmeravali, verovatno sada ne bih bio – rekao je za „Kurir“.

Foto Promo/Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Pink/Kurir/Story

Advertisement