Featured

MAMA I TATA SE IGRAJU RATA – Gordan Kičić OTKRIVA za FILM i TV da li će se snimati 2. SEZONA

Published

on

“Mama i tata se igraju rata”, nova domaća serija koju smo do nedavno gledali na RTS 1, osvojila je milione gledalaca. A sve je počelo sa filmom “Realna priča”, koji je kao scenarista i reditelj potpisao Gordan Kičić. Premijera je održana 12. novembra prošle godine u Sava centru, a dva dana kasnije film je stigao u bioskope širom Srbije. Uz režiju i scenario ime Gordana Kičića stoji i uz glavnog lika filma, ali i producenta.

Rizik koji je preuzeo isplatio se, a to je već moglo da se vidi na zadovoljnim licima gledalaca po napuštanju bioskopa. To mu je dalo vetar u leđa da film nastavi serijom koju smo nedavno gledali vikendom na RTS 1.

Pročitajte još: OVO su SRPSKI kandidati za OSKARA! Najveću ŠANSU za pobedu IMA film…

Serija “Mama i tata se igraju rata” od 12 epizoda nisu klasičan nastavak filma. Prema rečima idejnog tvorca Gordana Kičića, posebna je celina koja se donekle naslanja na film.

Junaci serije „Mama i tata se igraju rata“

– Seriju mogu da prate i oni koji film nisu gledali – najavljivao je Kičić, dok je tih dana stigla i sjajna vest da je “Amazon Prime” na svoju online platformu uvrstio film “Realna priča”.

Pročitajte još: HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

Serija „Mama i tata se igraju rata“ stekla je mnogobrojne gledaoce, koji se nadaju i drugoj sezoni. A da li će nastavka biti, za portal FILM i TV otkriva Gordan Kičić:

Pročitajte još: HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

– U pregovorima smo za nastavka snimanja serije – najavio je Gordan. – Punom parom radimo na tome i posebno mi je drago što su i film i serija naišli na sjajan odziv kod publike. U pregovorima smo i da se serija nađe na platformi “Amazon Prime”.

Pročitajte još: VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Tokom razgovora sa glumcem, koji je podjednako osvojio i pozorišnu i TV publiku, stekli smo utisak da ga zanima šta je to što bi gledaoci voleli da vide u nastavku. Gordan Kičić, koga znamo kao Sumpora iz filma “Kad porastem biću Kengur”, Kaluđera iz serije “Senke nad Balkanom”, a koji je i stalni član ansambla Pozorišta “Atelje 212”, pred velikim je iskušenjem za nastavak serije.

Pročitajte još: Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Pita se da li bi njegov lik Veljko Radisavljević trebalo da uspe u inostranoj produkciji ili ne? Kako će i da li će nastaviti zajednički život sa Jadrankom (Nina Janković Dičić), ćerkom Vidom (Lena Lazović) i bebom koja je na putu? I kako će se razvijati njegov odnos sa prijateljima Ćuftom (Nebojša Ilić Cile) i Mikijem (Vojin Ćetković)?

Pročitajte još: IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

I dok Gordan Kičić pregovara oko nastavka snimanja, nama ostaje da čekamo pozitivan ishod kako bismo mogli da uživamo u novim epizodama.

Piše Jovana Vukašinović / Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije