Connect with us

Top Story

VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Published

on

Vuk Kostić je nedvano okačio fotografiju inspektora Aleksandra Jakovljevića na svoj “Instragram” i tako najavio snimanje pete sezone serije “Ubice mog oca”. Međutim, kako stvari stoje, sva je prilika da bi snimanje moglo da bude odloženo.

Beogradski mediji prenose da se Vuk Kostić drugi put zarazio korona virusom. Glumac je pre nekoliko meseci preležao koronavirus, bez teških simptoma, ali je nedavno po drugi put oboleo. Međutim, ovog puta zdravstveno stanje mu je ozbiljnije nego prvog puta, budući da je dobio, kako pišu mediji, teže simptome koronavirusa.

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Evo kada stižu “KAMIONDŽIJE” na RTS! (VIDEO)

Vuk se, navodno, trenutno nalazi na kućnom lečenju i prima propisanu terapiju. Ovu informaciju podelio je samo sa članovima porodice i bliskim prijateljima koji su zabrinuti za njegovo zdravlje.

Pročitajte još: TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

– Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje. Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao. Mesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primeru znamo da jeste – rekao je za “Alo!” izvor blizak glumcu, dodajući da se po savetu lekara Vuk podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.

Pročitajte još: Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

– Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila – rekao je izvor pomenutog lista.

Vuk Kostić je, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše oseća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.

Vuk-Kostic-Ubice-mog-oca-4
Vuk Kostić u seriji „Ubice mog oca“

Pročitajte još: JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

– Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu. Pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome – završio je neimenovani izvor.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement