Connect with us

Featured

Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Published

on

Milena Radulović postala je za kratko vreme jedna od naših najpopularnijih mladih glumica. Za to su ponajviše zaslužni film i serija “Balkanska međa”, kao i aktuelna serija “Državni službenik”. Ali, Milena nije samo zvezda u Srbiji. Ona vredno gradi glumačku karijeru i u Rusiji.

Krivac za to je Miloš Biković, koji ju je pre nekoliko godina nagovorio da počne da uči ruski jezik. Milena ga je poslušala i posle “Balkanske međe” odmah joj se ukazala prilika da zaigra glavnu ulogu u novom filmu “Kola-superduboko”. Premijera je nedavno održava u Moskvi, gde naša glumica trenutno boravi.

Miodrag Radonjić: ODLAŽEMO prikazivanje filma HOTEL BEOGRAD! Evo i za KAD… JUŽNI VETAR čeka ista sudbina?

Naučno-fantastično ostvarenje ima tematiku sličnu onoj koju ceo svet danas proživljava sa korona virusom, tako da su se na neki način ukrstile radnja filma i stvarnost. Mlada glumica kaže da je zato nedavna premijera ovog filma, upravo zbog epidemioloških mera bila pomalo tužna, a da masku nosi od novembra, prvo zbog filma, a onda zbog korone.

12 REČI – Pogledajte TREJLER za novu krimi seriju koju ćete OBOŽAVATI! Evo KADA i GDE počinje da se prikazuje (VIDEO)!

Zanimljivo je da Radulović u ovom filmu glumi upravo epidemiologa koji pokušava da nađe rešenje za nepoznatu bolest.

Milena Radulovic u novom ruskom filmu “Kola-superduboko”
Milena Radulović u novom ruskom filmu “Kola-superduboko”

– Film je više žanra mističnog trilera, priča je o čuvenom rudniku Koljskaja u kojem je iskopana najdublja tačka ikada. Mi smo sada napravili jednu fiktivnu priču šta bi tamo zapravo moglo da se desi i zašto je taj projekat ugašen zajedno sa Sovjetskim savezom. Ja glumim epidemiologa iz Jugoslavije, čiji je zadatak da reši šta je to sa tom nepoznatom bolešću koja kosi sve pred sobom. Pored toga možemo da vidimo kako razičiti ljudi reaguju pod velikim pritiskom. Moja junakinja je tamo kao epidemiolog vlasti i u dilemi je šta je prioritet karijera, uspeh i državna bezbednost ili njen osećaj – objasnila je Radulović u emisiji “Probudi se”.

OTKRIVAMO SVE DETALJE IZ POSLEDNJE 12. EPIZODE SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2

Zanimljivo je to da je Milena Radulović postala prava atrakcijama za ruske medije. Svi hvale njenu lepotu i harizmu, a tamošnje novinare zanimalo je da li bi se udala za Rusa.

– Što da ne! Inače, među vašim glumica seks simbol po mojoj meri je glumac Aleksej Makarov.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement