Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

Published

on

Može li ljubav opstati? Ovo pitanje pitaju se svi ljudi od pamtiveka kada se nađu u situaciji da njihovoj sreći zapreti neko treći. Ispostavilo se da će se upravo ovo zapitati i zvezde serije IGRA SUDBINE. Pre svega Aleksa i Mila, ali ni Luka i Sofija nisu daleko. Ali, ljubavni jadi nisu jedini koji će zadesiti naše TV mezimce. Pa da vidimo – čija ljubav će pobediti?

Igra sudbine 182. epizoda -Aleksa je PREVARIO MILU! A Sofija je videla SVE! Međutim, pravi ŠOK tek SLEDI!

Sofija sprema završni UDAR! Ada gubi bitku?

Sofija Šubarević predugo je krojila planove kako da svojoj aktuelnoj svekrvici, koju od „mila“ zove mamice, vidi leđa. Naravno, govorimo o Adi Kanački. Manekenka je pažljivo do sada radila na ostvarenju svojih poteza. Ada, međutim, obazriva kao i uvek, nije nasela na mnoge od njih. Ipak, ono što je mnogo značajnije jeste to da Adini bliski saradnici, izuzev Vukašina, nisu toliko pažljivi kada je reč o Sofijinim smicalicama. Luka među prvima. A to ide Sofiji u prilog. Ada i ne sluti da je od velikog poraza deli svega nekoliko korakka. Prvi je očekuje već u narednoj 182. epizodi serije „Igra sudbine“ kada će igrom slučaja ili sudbine Sofija biti ta koja će videti Aleksino neverstvo. I iskoristiće ga da Adi zada prvi u nizu udaraca kojji će sirotu vlasnicu imperije Kanački koštati zdravlja. Spremite se. Ono što sledi biće pogubno po Adu.


Igra sudbine 181. epizoda – ŠTA je to KOMARAC tražio od VUKAŠINA? Sledi nova UCENA! Ada je POLUDELA!

 Ministarka Mileva ne zna za PORAZ! Aleksa će morati da OŽENI Žaklinu?

Već dugo se čeka na to šta će ministarka Mileva učiniti kako bi vezala „ruke“ mladom Aleksi Kanačkom/Ožegoviću. Već posle prvog sastanka ona je rešila da Aleksa ne može biti ničiji nego Žaklinin. Ispostavilo se da ni ministarkina ćerka nije tako tunjava kao što se očekivalo, već da manipuliše svojom majkom, a sada je planirala da izigra i Aleksu. Sledi jedna velika ucena. Mileva će sa ćerkom namestiti situaciju iz koje Aleksa neće moći lako da se izvuče.  Aleksa će već u 182. epizodi biti poljubljen, a sve će zabeležiti i kamera. Od toga hoće li ovaj snimak dospeti u javnost gore je jedino saznanje to da je Sofija videla njihov poljubac. A to da li će ona sve zloupotrebiti – ne treba se ni pitati.

HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

Aleksa i Mila raskidaju?

Posle hiljadu zemljotresa koje je preživela Aleksina i Milina veza, čini se da će ovaj njihovu ljubav srušiti do temelja. Kako će Mila reagovati kada sazna da je Aleksa poljubio drugu? Hoće li poverovati svojim očima ili rečima svog partnera? Da li će Mileva, Žaklina i Sofija uspeti da ih unište i time načnu jadno srce Ade Kanački?

JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

Foto Printskrin

Advertisement