Featured

Jelena Karleuša i Marija Šerifović spremaju IZNENAĐENJE za Novu godinu na TV Prva. Evo o čemu je reč!

Published

on

Jelena Karleuša i Marija Šerifović biće centralne gošće u novogodišnjoj noći na TV Prva. Ova televizija je za svoje gledaoce pripremila specijalnu emisiju koja će biti po meri svih ljubitelja dobre muzike i dobrog humora.

Emisija će početi u 22 sata, odmah nakon najpopularnije serije “Igra sudbine”, a vodiće je Marija Kilibarda. Ona će nas dobrom energijom, osmehom, sjajnim gostima i najlepšim numerama uvesti u Novu 2021. godinu.

PROČITAJTE JOŠ: DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Još jedna Marija će ulepšati ove veče sa Kilibardom, a to je Marija Šerifović. Pevačica čiji raskošni glas i pesme uvek rado slušamo i koja najbolje zna da napravi fantastičnu atmosferu.

PROČITAJTE JOŠ: FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Šerifovićeva će ulepšati ovo veče gledaocima Prve sjajnim numerama, narodnim i zabavnim, ali odabranim po želji mnogobrojnih gostiju koji će se smenjivati u studiju.

PROČITAJTE JOŠ: Tihomir Tika Stanić za Film&TV – U seriji KAMIONDŽIJE ostvario sam NAJVEĆI dečji SAN! A evo i KOJI!

Imajući u vidu da je “Igra sudbine” obeležila ovu godinu, gledaoci će čuti čemu se glavni protagonisti nadaju u narednoj godini.

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević u filmu i seriji TOMA glumi SILVANU! A evo sa kojim je POZNATIM SRPSKIM GLUMCIMA ONA U RODU!

Ali nije samo ova serija ostavila trag u televizijskom programu. Kilibarda će ugostiti i sjajne glumce iz serija “Tate”, “Urgentni centar” kao i nove humorističke serije “Tri muškarca i tetka”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Koga to hapsi BAĆA iz filma JUŽNI VETAR u novoj domaćoj seriji DRIM TIM?

Marijini gosti biće i mnoge poznate ličnosti koji će nam doneti mnogo smeha i dobre zabave. Saznaćemo kojom pesmom bi ispratili ovu, a s kojom bi dočekali Novu godinu, šta će poželeti gledaocima i šta su poželeli od Deda Mraza za sebe i svoje najdraže.

Specijalni gost Marije Šerifović će biti Jelena Karleuša, koji će svojim eksplozivnim humorom dodatno podgrejati atmosferu u studiju. Otpevaće i jednu svoju numeru specijalno za gledaoce Prve televizije

Vedar duh, pozitivna atmosfera, smeh i sjajna muzika su nam svakako potrebni i u noći kada najjače želimo srećan i uspešan početak Nove godine. Prva televizija će svojim programom sigurno uneti radost u porodične domove svojih gledalaca.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije