Connect with us

Featured

FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Published

on

Serija Igra sudbine i TV PRVA učiniće da ovu novogodišnju noć pamtimo po odličnoj zabavi i sjajnom provodu uz male ekrane. I to ne samo zbog odličnog novogodišnjeg programa koji će na TV Prva početi već od 22.00. Za sve ljubitelje najpopularnije i najgledanije TV serije ove godine (naravno, ona se zove Igra sudbine) sledi prava poslastica. A evo i o čemu je reč.

PROČITAJTE JOŠ Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

U četvrtak, 31. decembra dok se budemo opraštali od ove nesrećne 2020. godine uz mnogo nade da će nam sledeća zaista biti SREĆNA, Prva će najvernijim fanovima Igre sudbine već ispuniti najveću želju.

PROČITAJTE JOŠ KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

Naime, umesto jedne, u novogodišnjoj večeri gledaćemo ČAK DVE epizode popularne telenovele. Ljubitelji drame, akcije, intriga i smeha, spremite se. Kako FILM I TV saznaje, u četvrtak će se od 20.00 na TV Prva emitovati dve epizode serije IGRA SUDBINE. Prva epizoda emitovaće se u terminu kada se inače prikazuje serija Tate, dok će druga biti prikazana u redovnom terminu od 21.00.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 204. epizoda – KONAČNO OTKRIVAMO odakle se znaju PANČETA I MINISTARKA! Luka NAPADA STRAHINJU!

Sutradan, Igra sudbine nastavlja regularnim tokom. Prikazuje se jedna epizoda od 21.00. U ponedeljak 4. januara očekuje nas omnibus epizoda emitovanih u poslednjoj nedelji 2020, a zatim u utorak slede nove avanture Ade Kanački i družine. Radujete li se?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement