Connect with us

Featured

DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Published

on

U vreme kad nas je korona virus saterao među zidove domova i opteretio crnim mislima malo smeha i dobre TV zabave nije na odmet. Kao da to donekle osećaju producenti domaćih serija, lagano se od godinama unazad najpopularnijeg krimi žanra, okreću ka nekim lakšim i lepšim pričama. Jedna od njih koja nam već drugog dana nove 2021. godine stiže na male ekrane je i serija u produkciji “Telekoma Srbije” i “Zillion filma” – Drim Tim.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 204. epizoda – KONAČNO OTKRIVAMO odakle se znaju PANČETA I MINISTARKA! Luka NAPADA STRAHINJU!

DRIM TIM je humoristička serija od 14 epizoda koja će se od 2. januara emitovati na kanalu Superstar TV vikendom u 21.00

Delimično nastala na osnovu neproverene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta, TV serija DRIM TIM je priča o ne mnogo uspešnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova. DRIM TIM je  porodična priču koja će gledaoce vratiti pravim vrednostima kroz humor i svakodnevne, često apsurdne, a na male ekrane doneće nam mnoga poznata imena domaćeg glumišta, među kojima su Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Danica Ristovski, Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić, Đorđe Stojković. U seriji se pojavljuju i Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković i Dejan Stanković.

PROČITAJTE JOŠ Aleksandar Dimitrijević: Zbog serije KLAN naučio sam da OBIJAM kola. A evo i KAKO!

– Bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram komediju. Sama po sebi, komedija je mnogo veći izazov nego drama. Dramom su preplavljeni i sam život, a i mnogi televizijski kanali. Narodu je ipak potrebna komedija, kao osveženje. Drim tim je priča o veri da jedan mali čovek i mali klub može da postane šampion. Ono što je karakteristično za našu seriju jeste obilje sjajnih likova i obilje odličnih glumaca. Ovu ulogu odigrao sam sa velikom radošću i siguran sam da će ’Drim tim’ oduševiti publiku i da će je vezati za TV ekrane – izjavio je Lazar Ristovski, glumac i producent.

PROČITAJTE JOŠ „Kamiondžije d.o.o.“ – Pogledali smo prve dve epizode. Evo da li će Baja i Žića biti kao Paja i Jare!

Svaka epizoda serije ispričaće po jednu smešnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice, ovog neobičnog fudbalskog tima.

Na samom početku serije, “BULBULDERAC”, kako glasi naziv ovog “bratskog” tima, ima ambiciju da jednog dana uđe i u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona! Nesrećan što nikada nije bio dobar fudbaler, Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. Svaka epizoda je priča za sebe, a centralna nit koja povezuje sve epizode jeste napredovanje Ikinog porodičnog kluba na fudbalskoj mapi Srbije i regiona.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINA: TOP 3 UŽASNE stvari koje očekuju ADU KANAČKI u nastavku SERIJE! Hoće li ADINO srce IZDRŽATI?

DRIM TIM – 1. epizoda – Dobro nam došli u BULBULDERAC!

U subotu 2. januara, kada ćemo pogledati 1. epizodu serije DRIM TIM otkrivamo izolovano mesto Zvezdarske šume koje krije mali fudbalski teren, oronulu kafanu i kućicu punu ljudi. Tu živi Ika sa svojom ženom Cigom, jedanaest sinova, mudrim dedom i po kojom snajkom. Ovo je priča o njima, njihovim sudbinama, dobru i zlu koje dele od prvog dana i velikim snovima koji se sanjaju čistim srcem. Upravo to je ono što će seriju DRIM TIM približiti gledaocima i učiniti omiljenom vikend zabavom.

A već u drugoj epizodi, u pomoć glumačkim asovima koje predvodi Lazar Ristovski pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića priskaču Danica Ristovski, Voja Brajović i Nenad Okanović. Ali tu se ne završava lista poznatih glumaca koji će ovaj DRIM TIM učiniti ekipom snova.

Foto Zillion film

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement