Connect with us

Featured

HIT! Koga to hapsi BAĆA iz filma JUŽNI VETAR u novoj domaćoj seriji DRIM TIM?

Published

on

HIT! Koga to hapsi BAĆA iz filma JUŽNI VETAR u novoj domaćoj seriji DRIM TIM?

Sa novogodišnjim praznicima, na Superstar TV kanal stiže i nova humoristička serija „Drim tim“ inspirisana legendom o zvezdarskom Maradoni, odnosno čuvenom Ingetu sa Bulbuldera.

Urnebesna priča, nastala u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma, prati sudbinu malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, a emitovaće se na Superstaru od 2. januara, svake subote i nedelje od 21 čas.

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: IGRA SUDBINE za NOVU GODINU sprema VELIKO IZNENAĐENJE! EVO I KOJE! ODUŠEVIĆETE SE!

Telekom Srbija je za kratko vreme postao vodeći producent TV sadržaja u regionu i sinonim za proizvodnju najboljih domaćih serija različitih žanrova. ’Drim tim’ je priča puna humora, priča o velikim snovima i željama ’malog ’ čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome. Samim tim, verujem da će, kao i naše ostale serije, i ’Drim tim’ brzo osvojiti publiku i svima doneti dobro raspoloženje tokom predstojećih praznika”, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Pročitajte još Klan – 4. epizoda: ŠOK i PAŠA prave svoj KLAN! Ko će sve biti deo njihove FIRME?

Reditelj serije je Dejan Zečević, dok scenario potpisuje Miloš Radović.

Čuveni srpski glumac i producent, Lazar Ristovski, tumači glavnog junaka – Iliju Iku Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, ali zahvaljujući izuzetnoj energiji, Ika sa svojom porodicom formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih, niže uspehe.

Pročitajte još KLAN – 3. epizoda (RTS 1, 2. januar od 20.05): Šok i Paša dobijaju NEPRISTOJNU PONUDU! KO ĆE uloviti TIGROVE UBICE?

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima je nama posebno pažnju privukao glumac Miodrag Radonjić. Kako se to može zaključiti na promo fotografijama iz serije popularni Baća iz hit filma i serije JUŽNI VETAR prirediće nam pravo iznenađenje.

Pročitajte još DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

Fensi dizelašku trenerku, cvike i kajlu od dva kilograma, Baća će zameniti, verovali ili ne – policijskom uniformom!

Kako izgleda ova neverovatna promena možete se uveriti i sami na fotkama koje vam predstavljamo. Najzanimljivije je što se ispod policijske kape nazire Baćina originalna boja kose koju je za nastavak filma JUŽNI VETAR Miodrag Radonjić prefarbao u prepoznatljivu plavu boju.

Pročitajte još Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

Kako vam se dopada ova Baćina transformacija?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement