Connect with us

Featured

Tamara Dragičević u filmu i seriji TOMA glumi SILVANU! A evo sa kojim je POZNATIM SRPSKIM GLUMCIMA ONA U RODU!

Published

on

Gošća emisije „Tok šok“ na Prvoj televiziji bila je glumica Tamara Dragičević. Nju ćemo gledati kao Silvanu Armenulić u filmu i seriji „Toma“ uz kolegu Milana Marića. Marić igra legendarnog pevača narodne muzike Tomu Zdravkovića.

Tokom gostovanja Tamara je objasnila kakve sve to glumačke veze povezuju njenu porodicu i kolege. Bilo je teško „raščivijati“ ko je tu kome šta i ko. Ali, prenosimo njeno objašnjenje.

Pročitajte još Tihomir Tika Stanić za Film&TV – U seriji KAMIONDŽIJE ostvario sam NAJVEĆI dečji SAN!

Tamara Dragičević udata je za Petra Benčinu, kolegu glumca. Tamarin rođeni brat je Miodrag Miša Dragičević – glumac. Njen dever je Igor Benčina, opet – glumac. Jedan Tamarin brat oženjen je glumicom Ninom Janković Dičić.

Na sve ovo tetka njenog supruga i devera je Branka Pujić, što dovodi do činjenice da im je teča Dragan Jovanović, a sestra Anđela Jovanović.

Pročitajte ponovo. I nama je u prvi mah bilo komplikovano da shvatimo ko je tu kome šta.

Pročitaje još Igra sudbine 204. epizoda – Sledi SPEKTAKL! Pančeta će PREMLATITI MILEVICU! A evo i ZAŠTO!

Bilo komplikovano ili ne – jedno je sigurno. Svako od ovih imena ima sjajnu karijeru. Ovi glumci bave se podjedako i filmom i televizijom i pozorištem. Svako od njih je popularan na svoj način. I ono što je najzanimljivije svima njima su se karijere ukrštale.

Pročitajte još Tamara Dragičević o novoj roli u filmu i seriji TOMA: Ne plašim se NEGATIVNIH KOMENTARA! I SILVANU su kritikovali!

Da se lakše radi među poznatim svetom svedoči i činjenica da su Anđela Jovanović i Miša Dragičević za samo dva dana imali više od 180 hiljada pregleda za naslovnu numeru nove sezone serije „Južni vetar“. Sada možda već i više, ali uverite se i sami u videu.

Foto PROMO  

Advertisement