TV

Vikend sa ćaletom – 3. epizoda: Kašika UČI Ognjena DA SE BIJE, a onda mu iznenada POZLI. Hoće li UMRETI?

Published

on

“Vikend sa ćaletom” je sedmodelna serija, nastala od istoimenog filma reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića. Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, kao Kašika, Branislav Bane Vidaković u ulozi Bate Konja i Vasa Vraneš kao Kašinkin sin Ognjen.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

3. epizoda je na programu TV Nova S u ponedeljak, 8. februara, od 21.00.

Kašika vodi Ognjena na grob bake i tamo ga zaklinje da poštuje svoju majku bez obzira na sve.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Ognjen objašnjava Kašiki teoriju velikog praska i ko je Stiven Hoking. Takođe, on saznaje koji fakultet je završio Kašika.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Dečak saznaje ko ga uopšte izdržava i ko plaća njegove časove klavira. Kašika ubeđuje Ognjena da prvo mora da nauči da se bije a posle da svira klavir.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

Tokom demonstracije bokserske veštine Kašiki pozli. Ognjen i Bata ga odvode u bolnicu. I dok čeka da se Kašika oporavi, Ognjen upoznaje saradnike oca, Metlu i Periku.

Siže serije: Kašika je sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi. On žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka.

PROČITAJTE JOŠ: Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Nije ga viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku. Sada Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici. Istovremeno nastoji da iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju. On iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće. U nekoliko dana želi da mu isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje. Istovremeno, Kašika pokušava da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest.

Ostale uloge u seriji “Vikend sa ćaletom” igraju: Miodrag Krstović, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Ana Radović, Marko Gvero, Zoran Vukajlović, Aleksandra Alač, Svetlana Bojković, Boris Milivojević, Miljan Davidović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije