Connect with us

Top Story

HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Published

on

Snimanje petodelne serije scenariste i reditelja Bojana Vuletića koja prati poslednja tri dana u porodici Slobodana Miloševića, pre nego što će on biti uhapšen i sproveden u Haški tribun, od početka obavijeno je velom tajni.

Pročitajte još OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

Ono što je do sada poznato jeste to da će se u roli Mirjane Marković naći proslavljena srpska glumica Mirjana Karanović, dok će lik Slobodana Miloševića tumačiti Boris Isaković. Kako svi članovi ekipe imaju potpisane ugovore o neistupanju u javnosti tokom rada na seriji, do sada se pojavilo veoma malo potvrđenih informacija.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Pretpostavlja se da će Milan Marić igrati Čedomira Jovanovića, Vuk Kostić Legiju, Zoran Cvijanović Vojislava Koštunicu, Gordan Kičić Baneta Ivkovića, a Katarina Žutić Slavicu Đukić Dejanović, ali ništa od toga još nije i zvanično potvrđeno. Ono što je veoma zanimljivo, a što su nezvanično saznali novinari portala Nova S jeste podatak o tome KO je ODBIO da igra Slobodana Miloševića.  

Pročitajte Mirjana Bobić Mojsilović OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Iza ovog ambicioznog projekta stoji producentska kuća “Fajerflaj” (Firefly) u kojoj nisu bili spremni da detaljnije govore o seriji „Porodica“ niti da otkrivaju kasting pošto će, kako kažu, „uskoro sve biti poznato“. Jedan od kandidata za ulogu Miloševića bio je i Dragan Bjelogrlić, ali do dogovora nije došlo, a pojedinosti nije otkrio ni scenarista i reditelj Bojan Vuletić.

Pročitajte još Pročitajte još  HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Reditelj Bojan Vuletić (43) radio je sa Mirjanom Karanović i na svom prethodnom ostvarenju, filmu “Rekvijem za gospođu J” (2017). U ovoj tragikomediji glumica je igrala glavnu junakinju, sredovečnu, očajnu ženu koja ne može da okonča ni život zbog birokratskih prepreka. Film je premijerno prikazan u Panorami, pratećem programu Berlinskog festivala. Bio je to drugi dugometražni Vuletićev igrani film. Pre toga snimio je “Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem” (2011), a bio je i scenarista na filmu “Ljubav i drugi zločini” (2008) reditelja Stefana Arsenijevića.

Pročitajte još Igra sudbine 226. epizoda – ŠOK! Luka će UBITI IVANA?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement