Connect with us

Top Story

Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Olga Odanović važi za jednu od najpopularnijih domaćih komičarki. Pre svega zahvaljujući Zlatani iz serije “Selo gori, a baba se češlja”, koju je maestralno odigrala.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Moglo bi se reći da joj je ona lična karta, bar što se tiče TV karijere, ikao je pamtimo i po drugim likovima. Međutim, mnogi ne znaju da je malo falilo da Ogla Odanović ne bude Zlatana.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – KO je sobarica KRISTINA iz serije TAJNE VINOVE LOZE? Vreme je za OSVETU!

– Zlatana je mene pronašla. Radoš Bajić i ja nismo sarađivali ranije, nismo se čak ni poznavali. Pozvao me je telefonom i dao mi je tekst. Ja sam ga pročitala i vratila sam ulogu. Rekla sam Radošu da neću moći da je odigram, da je u pitanju mentalitet i da to nije lako igrati. Mislila sam da nisam dorasla tom zadatku. Zahvalila sam mu se što me se setio i tu smo se mi razišli – rekla je jedne prilike Olga Odanović.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Posle skoro godinu dana, produkcija Contrast studios počela je pripreme za početak snimanja serije “Selo gori, a baba se češlja”. I opet je Radoš pozvao Olgu. Nije odustao od ideje da baš ona oživi jedan od galvnih likova, koji će kasnije postati najpopularniji.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama serije IGRA SUDBINE – Luka gubi PAMĆENJE, Ada KAN HOLDING! Sofija im OTIMA SVE!

– Posle devet meseci oni su mene ponovo pozvali, ovog puta u njihovoj kancelariji smo se okupili Manda, Nenad Okanović i ja. Imali smo probu, tako da je naša saradnja počela u Kneza Miloša broj 21 – priseća se Olga Odanović.

PROČITAJTE JOŠ: BAGRINA – Saznajte SVE o vinu koje je nadahnulo seriju “Tajne vinove loze”

– Na Akedemiji se mnogo toga radi, pa između ostalog i dijalekat. Škola je tu jako važna, ali i Radoš je nama mnogo pomogao. On je čovek iz tih krajeva. Iz Medveđe, tako da u dušu poznaje tamošnje ljude. Mnoge ljude smo upoznali na terenu, imali smo priliku da učimo uživo od njih.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Bobić Mojsilović OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Olga kaže da se na seriji mnogo radilo, ozbiljno i profesionalno.

– Mi smo imali tri nedelje čitajuće probe pre nego što smo krenuli u snimanje. A danas je prava retkost da reditelji prave čitajuće probe pre snimanja. Moj najveći oslonac u seriji je bio Milorad Mandić Manda. Ne prođe nijedan dan a da ga se ne setim njega – priča Olga.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze – Gledaj SVE epizode ONLINE! A evo i KAKO!

Popularna glumica kaže da joj pokojni kolega mnogo nedostaje i dan danas, bez obzira na to što vreme prolazi.

Milorad Mandić Manda i Olga Odanović
Olga Odanović i Milorad Mandić Manda u seriji „Selo gori, a baba se češlja“

– Ljudi kažu da vreme leči, a ja mislim da za ljude kao što je bio Manda vreme ne može da izleči takav gubitak. On je bio institucija, plemenit čovek, vizionar, sanjar. Hteo je mnogo, a nekako se to prekinulo naglo. Završio je na toj sceni. Kultura je njegovim odlaskom mnogo izgubila – poručila je Olga.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement