Connect with us

Featured

VAŽNO! Serija TAJNE VINOVE LOZE – MENJA TERMIN! Saznaj KADA i GDE će se EMITOVATI!

Published

on

Serija „Tajne vinove loze“ koja je od premijernog emitovanja 23. januara za kratko vreme postala novi TV hit, uskoro će promeniti termin emitovanja. Kako nas od 13. februara u terminu od 20.05 vikendom, odnosno subotom i nedeljom na RTS 1 očekuje nova domaća serija „Kaljave gume“, sagu o Tomovićima i Smiljanićima više nećemo gledati ovim danima.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! Višnja je UDATA! A evo i ZA KOGA! Od njega se PLAŠI CELA SRBIJA!

Kako je sa RTS i ranije najavljeno, „Tajne vinove loze“ od sada će se emitovati samo radnim danima. Kada je reč o satnici ona za sada ostaje nepromenjena. Do kraja prve sezone popularna telenovela prikazivaće se od ponedeljka do petka u 20.05.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

Osim na RTS seriju koja je nastala u saradnji Telekom Srbija i Metro produkcije možete pratiti i na kanalu Superstar. Radnim danima od 21.00 emituju se premijerne epizodom, a nedeljom od ranog jutro sve do podneva možete uživati u reprizama od prošle nedelje.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

Ambiciozno zamišljena TV priča od 36 epizoda vodi nas na romantično putovanje od severa do istoka Srbije, a u fokusu radnje je život sam po sebi.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić je NASLEDILA talenat od OCA koga je OBOŽAVALA cela JUGOSLAVIJA. Evo o kome se radi! (VIDEO)

Upravo ta činjenica da su se autori opredelili za jednostavan scenario nastao po rečima Mirjane Bobić Mojsilović, u kom glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, praćeni sjajnom plejadom glumaca, verovatno su i doprineli tome da premijernim emitovanjem na kanalu Superstar “Tajne vinove loze” osvoje publiku na prvo gledanje. Radnja prati živote dve vinarske porodice. Jednu iz okoline Subotice na čijem je čelu poznati vinar Vuk Tomović (Vojin Ćetković), dok onu drugu, siromašniju porodicu koja je u svaku kap vina “ulila” sve svoje nade i snove, predvodi Vera Smiljanić (Sloboda Mićalović).

U duhu brazilskih telenovela koje smo obožavali krajem prošlog veka, nova serija “Tajne vinove loze” donose nam srpsku priču o uspehu i stradanju za bolje sutra, protkanu ljubavlju i gresima i prošlosti. Koje će to skrivene veze spojiti Vuka i Veru posle toliko godina i kakve to tajne krije vinova loza saznaćemo već večeras od 20.05 na RTS 1, a gledaoci kanala Superstar od ponedeljka će moći da uživaju u nastavku melodrama pitke poput najlepšeg vina.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

– Dovoljan razlog da pogledate ovu seriju jeste prilika da doživite svu snagu i energiju koju ljudi koji se bave vinogradarstvom ulažu da bi svoja vina učinili najboljim. To nije samo posao. To je način života. Nije bilo serije koja se bavila ovom temom. Sigurna sam da će gledaocima biti zanimljivo da otkrije “Tajne vinove loze” – poručila je Sloboda Mićalović. 

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement