Connect with us

FILM

ŠOK! Miloš Biković UOPŠTE nije bio planiran za JUŽNI VETAR! Evo KO je trebalo da bude MARAŠ!

Published

on

Mada danas ne postoji drugi glumac kog bismo mogli da zamislimo u roli Petra Maraša, zvezde filma i serije „Južni vetar“, istina je da Miloš Biković uopšte nije bio planiran za ovu ulogu. Kako je to svojevremeno otkrio Miloš Avramović, autor projekta, za lik Petra Maraša borili su se mnogi glumci, a najveće šanse imali su Vuk Kostić i Petar Strugar. Ipak, posle samo jedne probe Biković je odmah postao Maraš.  

Pročitajte još TOP 10 SVE nove DOMAĆE SERIJE koje ćemo gledati u 2021!

– Nismo imali u planu ko bi mogao da tumači lik Maraša pre početka snimanja „Južnog vetra“. Napravili smo kasting na kom se pojavilo mnogo glumaca: Vuk Kostić, Petar Strugar, Marko Janketić… Svima smo dali šansu, a Miloš Biković je došao naknadno – priča reditelj, i dodaje kako ga je pozvao kolega i rekao da je i Miloš stigao da proba tu ulogu.

Pročitajte još  HIT! Evo koja ZVEZDA filma JUŽNI VETAR je ODBILA da glumi SLOBODANA MILOŠEVIĆA u seriji PORODICA!

– Rekao sam mu da mogu da ostanem da pogledam kako bi se snašao i na kraju se ispostavilo da mu je najbolje legla uloga! Odmah smo ga izabrali, iako su se pre njega za lik Maraša borili i drugi glumci. Iskreno, mislio sam da je Miloš previše mekan za ulogu Maraša. Imao sam predrasude o njemu, a to nije smelo da mi se desi kao reditelju. Nisam imao u planu ni da ga zovem na kasting! Na kraju se ispostavilo da je bio pun pogodak za ono što nama treba. Biković je zapravo Marašu dao crtu humanosti koja mu je falila – istakao je Avramović, koji je nedavno završio snimanje nastavka „Južnog vetra“. Vesti o tome kada ćemo gledati „Ubrzanje“ još nema, a sve zavisi od pandemije korona virusa.

Pročitajte još Olga Odanović: NISAM htela da igram ZLATANU! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement