FILM

Miloš Biković na korak do OLTARA, sprema se VENČANJE…

Published

on

Miloš Biković je na korak do oltara. Sprema se venčanje! Dobro ste pročitali, nije trač. Čak je izabrao i mladu! Naš najpopularniji glumac planira romantičnu svadbu, ali, izgleda, zasad samo na velikom platnu.

PROČITAJTE JOŠ: Voyage i J Fado snimili NOVU PESMU za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Avramović poručuje – stiže HIT svih JUŽNIH VETROVA!

Ruski sajt kaliningrad.kp.ru piše da će Miloš Biković uskoro zaigrati u novoj romantičnoj komediji “Žele da se venčaju”. Partnerka u filmu biće mu glumica Kristina Asmus, a snimanje bi uskoro trebalo da počne u Kalinjingradu.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Mada još nema detaljnih informacija o predstojećoj komediji, kao ni zvanične potvrde o snimanju, Bikovićeve obožavateljke oduševila je ova vest. I pre filma “Led” važio je za poželjnog momka, a uloga u ovom romantičnom ostvarenju učinila ga je miljenikom miliona Ruskinja. Zatim je usledio “Sluga”, najgledaniji ruski film svih vremena, koji je samo to potvrdio.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković ponovo obukao UNIFORMU! Ali ovog puta ne zbog filma i serije KOŠARE! Pogledajte FOTO GALERIJU!

Nakon dobijanja ruskog državljanstva, Miloš se našalio kako sada može da oženi Ruskinju iz ljubavi. A nedavno je završio na listi TOP 10 najpoželjnijih neženja.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

“Srpski glumac Miloš Biković osvojio je srca miliona devojaka u filmu “Led”. Inače, tokom snimanja bio je u vezi sa svojom partnerkom Aglajom Tarasovom, koja je zbog njega raskinula sa kolegom Iljom Glinkovim. Posle godinu i po, veza se raspala. Sada se šuška o njegovoj romansi sa sprskom manekenkom Barbarom Tatalović, ali glumac još nema prsten na levoj ruci”, stoji u obrazloženju ruskih medija.

Foto Instagram.com/bikovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije