Connect with us

FILM

Voyage i J Fado snimili NOVU PESMU za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Avramović poručuje – stiže HIT svih JUŽNIH VETROVA!

Published

on

Milionskoj publici filma JUŽNI VETAR je već odavno poznato da je ovaj filmski projekat čuven po prepoznatljivoj i originalnoj muzici koja posebno doprinosi dinamici i popularnosti filma.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije KALKANSKI KRUGOVI?

Ovog puta došlo je do ekskluzivne saradnje Vojaža, zasigurno jednog od najpoznatijih mladih repera sa naših prostora i J Fado mlade i uspešne rep zvezde iz Velike Britanije. Njih dvojica su zajedno napisali i snimili pesmu pod nazivom PLEŠI, a specijalno za potreba snimanja spota britanska rep zvezda je došao u Beograd.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo gde je snimana serija KALKANSKI KRUGOVI! Da li zaista postoji šuma ZABRAN?

Muzička saradnja ove dve mlade i uspešne rep zvezde koja ovaj put ima i internacionalni karakter i zvuk njihove popularne muzike će definitivno postati deo već dugoga niza muzičkih numera po kojima je prepoznatljiv ovaj filmski projekat.

U nastavku filma JUŽNI VETAR, dobitničku ekipu koju predvodi reditelj Miloš Avramović publiku očekuje već oprobana glumačka ekipa – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Pročitajte još OVO je NAJVEĆA TAJNA serije RADIO MILEVA! Šta imaju zajedničko NIKOLA KOJO i jedan opasan BEOGRADSKI MOMAK?

Vojaž, koji se odnedavno otisnuo u solo karijeru, razišavši se sa devojkom sa kojom je do sada i nizao muzičke uspehe poručio je da mu je velika čast što je na ovaj način postao deo tima koji stoji iza projekta JUŽNI VETAR.

– Ovo je do sada bila moja najprofesionalnija saradnja, velika je je čast biti deo filma „Južni vetar“. Za mene je pesma „Pleši“ bila veliki izazov samim tim što je reč o drugačijem žanru. Publika je od mene navikla na drugačiji stil uz Breskvicu. Ova pesma je nešto tvrđa. Prvi put sam se okušao u takozvanom „britanskom drillu“. Imao sam želju da to snimim sa nekim ko nije odavde, i tako sam našao Džej Fadoa. Kontaktirao sam ga, njemu se dopalo ono što je čuo, dao je strofu za pesmu, a mislim da će brojevi govoriti sami za sebe – poručio je Vojaž.

Pročitajte još HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

Miloš Avramović, autor filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ izrazio je veliko zadovoljstvo zbog još jedne internacionalne saradnje po kojima je „Južni vetar“ već postao prepoznatljiv, a ovog puta reč je o prvoj međunarodnoj saradnji u muzičkom segmentu.

– biće ovo veliki hit, ako ne hit svih „Južnih vetrova“, onda sigurno hit leta. Pesma i spot će se pojaviti uskoro, svi smo nestrpljivi da vidimo reakcije publike – poručio je Miloš, a publici najgledanijeg filma u poslednjih deceniju i kusur obratio se i mladi britanski reper., hit svih južnih vetrova

– Vojaž mi se javio putem društvenih mreža. Poslao mi je pesmu na slušanje, i odmah me je oduševila. Zvučala je potpuno ludo i nenormalno. Biće to najveći hit sa Balkana – istakao je Džej Fado.

Foto Promo

Advertisement