Connect with us

FILM

HIT! Miloš Biković ponovo obukao UNIFORMU! Ali ovog puta ne zbog filma i serije KOŠARE! Pogledajte FOTO GALERIJU!

Published

on

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković, imao je nedavno priliku da ponovo obuče vojničku uniformu, ali ovog puta ne zbog filma i serije KOŠARE. Naime, naša najveća glumačka zvezda nedavno je posetila Vojnu akademiju gde je imao priliku da se u društvu kadetkinja i kadeta treće i četvrte godine upozna sa segmentima života i rada te visokoškolske ustanove i oseti duh obuke budućih oficira.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Kako je serija KALJAVE GUME dobila ime? Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO šta nas čeka na KRAJU serije KALJAVE GUME! Robert i Vesna, ipak – NE OSTAJU ZAJEDNO? Ili…

Za Bikovića to je bila prilika da stekne dragocena iskustva za uloge koje ga očekuju u budućnosti, a za kadetkinje i kadete da se upoznaju i druže sa jednim od idola generacije.

Pročitajte još HIT! Stiže serija o JOVANKI BROZ! U glavnim ulogama zvezde IGRE SUDBINE! A evo i kada i na kom kanalu je PREMIJERA!

– Vojska i vojna lica imaju poseban način razmišljanja, kodeks ponašanja i sistem vrednosti i ja sam došao na Vojnu akademiju da se upoznam sa tim i, na neki način, doobrazujem sebe kao glumca i pripremim za neke uloge koje mi predstoje – rekao je Biković.

Pročitajte još ŠOK! Petar Benčina U BOLNICI! Njegovo stanje je KRITIČNO, a EVO o ČEMU SE RADI!

Pročitajte još IGRA SUDBINE Šta nas očekuje u novim epizodama – Luka završava u ZATVORU? Ali to nije NAJGORE! Adino SRCE ovo neće izdržati?


 
On objašnjava da jedan dan u uniformi nije promenio vizuru prema vojsci i vojnim licima, ali je neposredno iskustvo promenilo osećaj i doživljaj vojske.

Pročitajte još IGRA SUDBINE top 5 teorija – Gde je POBEGLA SOFIJA? I kakvo ZLO je sada SPREMILA?

– Danas sam imao tu priliku i čast da stojim u stroju sa kadetima kada se podizala zastava. To je nešto što može da se prepričava na filmu, ali kada je čovek tu i kada to oseti, u stomaku i krvi nešto proradi i odreaguje. To je jedan momenat koji ću poneti odavde, a drugi su ovi divni mladi ljudi koji su, a to im se vidi u pogledu, zdravi psihički i fizički, duhovno… Dobri ljudi. Oni su, stvarno, dika i ponos – ističe slavni glumac.

Pročitajte još Stiže nova domaća serija – sitkom FELIKS! Evo KADA počinje snimanje!
 

Kadetkinja treće godine Anđela Vučković kaže da je njoj i njenim kolegama čast što je proslavljeni glumac Miloš Biković bio sa njima u stroju i što je sa njima trenirao na poligonu pešadijskih prepreka.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka li ih SREĆAN KRAJ…

– Oduševljeni smo kako je on sa lakoćom prešao poligon i kako nema straha kada se suočava sa izazovima. On je spontan, zanimljiv i duhovit. Stekla sam utisak da on drži do pravih vrednosti i da poštuje vojsku – kaže kadetkinja Vučković.

PROČITAJTE JOŠ Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!
 

Radni dan na Vojnoj akademiji za Miloša Bikovića počeo je jutarnjom smotrom i dizanjem zastave u kadetskom stroju, a potom je usledio trening na poligonu pešadijskih prepreka i čas borilačkih veština u sportskom centru. Glumac je imao priliku i da se oproba u gađanju pešadijskim naoružanjem u filmskoj i pištoljskoj streljani, kao i da se uveri u kvalitet kuhinje koja svakodnevno priprema hranu za buduće oficire Vojske Srbije.

Izvor Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Medija Centar ODBRANA/ mod.gov.rs

Foto www.mod.gov.rs/ Ministartsvo odbrane Republike Srbije

Advertisement