Connect with us

Featured

Serija PORODICA 1. epizoda: Vlast OBMANJUJE narod da je Slobodan Milošević UHAPŠEN!

Published

on

Serija “Porodica” prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U ponedeljak, 29. marta, na programu je 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDALI SMO prve DVE epizode serije PORODICA, a ovo je TOP 5 RAZLOGA zbog kojih je VI – NE SMETE PROPUSTITI! Sloba je samo UVOD!

Krajem marta 2001. godine podignuta je krivična prijava protiv Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PORODICA: Glumica TIJANA MARKOVIĆ OTKRIVA – OVO su najveće RANE Marije MILOŠEVIĆ!

Slobodan je u vili sa suprugom Mirom i ćerkom Marijom, i velikom grupom odanih sledbenika. Vilu formalno obezbeđuje vojska. Ispred vile su i hiljade Miloševićevih pristalica koje su tu da bi sprečile njegovo hapšenje.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo GDE se snimala SERIJA PORODICA! Da li je bilo scena u VILI MIR?

Republičke vlasti, koje su i inicirale proces protiv Miloševića, odlučne su u nameri da ga privedu.

PROČITAJTE JOŠ: Milan Marić, junak serije PORODICA OTKRIVA – OVO mi je bilo NAJTEŽE kod lika ČEDOMIRA JOVANOVIĆA!

Mlada novinarka, Nataša, dobija zadatak da izveštava o Miloševićevom hapšenju. Kada se nađe na licu mesta, ona se suočava sa pravom istinom. Ono što su zvanične vesti drugih medija potpuno su suprotne u odnosu na ono što vidi svojim očima.

PROČITAJTE JOŠ: Voyage i J Fado snimili NOVU PESMU za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Avramović poručuje – stiže HIT svih JUŽNIH VETROVA!

Sinopsis: Serija “Porodica” je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 5. epizoda: MIONA će se KONAČNO uveriti da VELIBOR nešto KRIJE! A evo i ŠTA!

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serija BESA i JUŽNI VETAR u novom filmu TRAG DIVLJAČI! Miloš Timotijević ŠOKIRAO FANOVE! Niko ga nije PREPOZNAO!

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement