Featured

Olga Odanović KRIJE veliku TAJNU! Nije trebalo da bude GLUMICA, a EVO čega se ODREKLA zbog GLUME!

Published

on

Olga Odanović je oduvek bila cenjena glumica. Pre svega kod pozorišne publike. Širokom auditorijumu postala je miljenica tek kada je zaigrala u seriji “Selo gori, a baba se češlja”. Njena čuvena Zlatana postala je miljenica publike, koja ju je proglasila za kraljicu komedije. A da li ste znali da je malo nedostajalo da ne postane glumica?

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARE ponovo ODLOŽENE? Počinje snimanje filma i serije OLUJA! Pročitajte zvanično pismo reditelja pod nazivom DA LI SU KOŠARE ZABRANJENE?

U emisiji “TV lica kao sav normalan svet” (u subotu od 14.00 na RTS 1), gost će biti Olga Odanović. Autorki i voditeljki Tanji Peternek Aleksić ispričaće kako je došla na ideju da postane glumica, iako o tome nije sanjala.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – ŠOK! Luka završio u ZAGRLJAJU druge ŽENE! Una i NE SANJA o kome je REČ! Da li je ovo KRAJ? OVO mu NE SME oprostiti!

Dan sa Olgom Odanović počeo je na snimanju serije “Radio Mileva”. Gledaoci će imati priliku da vide kako izgleda atmosfera iza kamere, a glavna junakinja biće u neobičnom izdanju – u muškom odelu s bradom.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE 307. epizoda – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u VELIKOM FINALU! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Posle užurbane atmosfere na snimanju, intervju je nastavljen u prelepom ambijentu u Grockoj na terasi sa pogledom na Dunav. To je popularnu glumicu asociralo na more i njenu najveću želju da jednog dana deo života provede uz obalu. Baš kako je provela detinjstvo.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Mirka Vasiljević PONOVO TRUDNA! A evo i u kom je MESECU!

Glumica Olga Odanović govorila je o letima kod bake. Prisetila se podrške roditeljima kada je rešila da pred kraj studija na Filozofskom fakultetu upiše glumu. Sa puno nežnosti se setila Milene Dravić i Milorada Mandića Mande.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo – GDE je DANAS legendarna SREBRA iz serije SLOŽNA BRAĆA i koga će glumiti NATAŠA NINKOVIĆ u nastavku!

Govorila je o o snimanju u danima kada je izgubila majku. A najviše o porodici u kojoj su suprug i ćerka glumci, a sin producent. U kući se svi trude da ne govore o poslu. Olga kaže da nije zvezda nego glumica koja živi u Medaku i koju voli publika.

Foto RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Najnovije