Connect with us

Top Story

HIT! Mirka Vasiljević PONOVO TRUDNA! A evo i u kom je MESECU!

Published

on

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put.

Glumica je u petom mesecu trudnoće, a srećne vesti su podelili sa članovima svojih porodica. I jedno i drugo su želeli još naslednika, a glumica i u drugom stanju radi punom parom. Ona i Vujadin se uskoro iz Ljubljane vraćaju u Beograd, jer počinje fudbalska pauza, dok će glumica leto da provede uglavnom radno. Vasiljevićeva počinje snimanje nove serije, a pored toga vodi računa i o troje dece.

Pročitajte još HIT! Milan Marić OTKRIVA zašto je DRAGAN BJELOGRLIĆ odabrao baš NJEGA za ulogu TOME ZDRAVKOVIĆA u filmu i seriji TOMA!

U intervjuima za medije Mirka je već govorila o tome kako priželjkuje da ponovo postane majka:

– Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – HAOS! Francuska i ITALIJA u RATU! Sukobi na internetu ne prestaju! Francuzi se raduju MRTVIMA! A evo i ZAŠTO!

Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim – istakla je Mirka nekoliko meseci pre nego što je saznala da je u blagoslovenom stanju. Mirka juče nije odgovarala na pozive medija dok je Vujadin bio nedostupan za komentar.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Italija u središtu NOVOG SKANDALA! Ukrali IDEJU iz ČUVENOG SRPSKOG FILMA! Evo i KOJEG!

Foto Promo

Izvor Novosti/Kurir

Advertisement