Connect with us

Top Story

Otkrivamo – GDE je DANAS legendarna SREBRA iz serije SLOŽNA BRAĆA i koga će glumiti NATAŠA NINKOVIĆ u nastavku!

Published

on

Složna braća se pamte po nizu urnebesnih likova, a jedan od onih koji je obeležio popularnu seriju jeste i lik Srebre. Ovu stostruku špijunku, koja najviše radi za svoju stranu, u originalu je dočarala glumica Nataša Ninković. Ali ne ova iz Mostara koju svi znamo, već Nataša Ninković iz Sarajeva koja neće biti deo nastavka. A Nele Karajlić otkriva gde je Srebra i koga će igrati Ninkovićka u novim epizodama.

Pročitajte još SLOŽNA BRAĆA u nastavku NAMEŠTAJU PESMU EVROVIZIJE, a evo i KO je preživeo EKSPLOZIJU BOMBE u minskom polju!

– Poklopilo se. Ne mogu se snimati „Složna braća“ bez neke Nataše Ninković. Srebra je u Hjustonu. Odmah nakon snimanja serije dobila je papire za iseljenje. Srećno je udata i ima dvoje dece. Nataša ne igra konobaricu, već jednu ambicioznu poslovnu ženu iz zapadnog Mostara i zove se Vikica Ćoško – objasnio je Nele.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 RAZLOGA zašto su URAGANKE oduvane U FINALU! Publika navikla na BAREN KROMPIR, a dobila GURMANSKU PLJESKU sa MNOGO LJUTE!

Producent „Složne braće“ je Telekom Srbija, dok je izvršna produkcija poverena ETM produkciji. Serija će se prikazivati na Superstar televiziji, kao i na RTS ili nekoj drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ekipa će raditi do kraja jula, a u planu je da se snimi 12 nastavaka.

Foto Promo/Printskrin

Izvor Kurir

Advertisement