Featured

OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU! Ali to nije SVE!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ EPIZODI SERIJE IGRA SUDBINE: Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će konačno VODITI LJUBAV! Luka želi nazad svoj STARI ŽIVOT! Ada POČINJE DA…

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Dosadašnja „vožnja“ rolerkosterom zvanim „Igra sudbine“ koji nas voza od utorka do petka svake večeri na TV Prva od 21.10, bila je divlja i neobuzdana. Videli smo sve od zamene dece, preko još jedne zamene dece, bogataša u koži siromaha, i obrnuto. Gledali smo kako nemoguće ljubavi postaju stvarne, čekali prvi poljubac, dobili amneziju, dočekali da se zmija useli u gnezdo ponosne majke, a sada ćemo videti i kako će se ta majkaizboriti sa zmijurinom.

PROČITAJTE JOŠ Počelo snimanje serije PEVAČICA! Prva klapa bez MILICE PAVLOVIĆ!

U narednoj nedelji, međutim, očekuju nas velike turbulencije. Mada se situacija naizgled smiruje, sve dolazi na svoje mesto i svi dobijaju što su zalužili, ako je verovati originalnom scenariju serije na kojoj je srpska verzija „Igre sudbine“ zasnovana – za nekoliko epizoda SVE ĆE ODLETETI U VAZDUH!

PROČITAJTE JOŠ Luka ne može da sakrije LJUBOMORU! Hoće li zbog MILE PRETUĆI ALEKSU? Sledi li KONAČNI OBRAČUN?

Naznake da će se Žarko Jokanović dobrim delom držati radnje iz originala donekle smo već videli u petak u 127. epizodi kada na kraju vidimo mladog Luku Kanačkog kako besni i preklinje svoj život u svili i kadifi.

PROČITAJTE JOŠ HIT! EVO ko će biti TV INSPEKTORI koji će rešavati slučaj ubijene PEVAČICE! Serija će dočarati uspon JELENE MARJANOVIĆ na sceni, a evo kada…

Ono što bi prema originalu sada trebalo da se dogodi, jeste trenutak u kom će Luka odlučiti da mu je dosta života u domu Ade Kanački. Nedostaje mu njegov stari život, Pančetin pansion, i što je najveć šok – Mila!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Zbog toga bi, ako sve bude kako je bilo i u latinoameričkoj telenoveli, Luka uskoro sa Sofijom trebalo da se odseli u stan koji se nalazi mnogo bliže njegovom starom društvu. Luka kaže da je to zbog toga što mu je preko potrebna promena i odmor od Kanačkih, ali Sofija ludi i optužuje ga da je to uradio da bi bio bliže Mili. Kakva istina se krije iza Lukinog poteza i hoćemo li gledati ovaj scenario? Saznaćemo u epizodama koje slede!

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Foto Promo

Najnovije