Connect with us

Featured

Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će konačno VODITI LJUBAV! Luka želi nazad svoj STARI ŽIVOT! Ada POČINJE DA SUMNJA! Ima li Sofija LJUBAVNIKA?

Published

on

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Napeto, napeto, napeto… Samo tako može se opisati 127. epizoda serije Igra sudbine. Bilo je tu svega. I Vukašinovog iznenađenja kada je saznao da je Donka naručila njegovo iskustvo. Bilo je Sofijinog besa zbog toga što je svi kuliraju, a ona šeta prsten od 100.000 evra. Strahinja je idalje uporan da sazna da li je on otac deteta, a Nada je sve sigurnija da će to dete odgajati sama.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Između Mile i Alekse sve funkcioniše kako treba, osim toga što još nisu vodili ljubav. U trenutku kada se spremaju da razgovaraju o tome u kancelariju ulazi Luka i zatiče ih kako se ljube. To ga razbesni, i Aleksi saspe u lice da će ga otpustiti, na šta mu Aleksa odgovara da može da uradi šta hoće, ali mu nikada neće oduzeti Milu.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Klaudija je otvoreno pripretila Donki. Donka shvata da je saveznika sve manje. To ne važi i za Sofiju koja nudi epski savez, i to Uni. Hoće li Una prihvatiti tu ruku lažnog prijateljstva?

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

I dok nas je 127. epizoda sjajno uvela u vikend uzbudljivim avanturama, 128. epizoda Igre sudbine donosi nam dva velika šoka! Luka besni jer konačno shvata koliko je nezadovoljan svojim životom. Mrzi bogatstvo, novac i sav komoditet u kom uživa. Kroz suze izgovara – želim nazad svoj život! Hoće li ga i dobiti? da li će se to Luka vratiti u stari kraj?

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Za to vreme Dijana otkriva Adi nešto veoma sumnjivo – Sofija prečesto ulazi u Matijinu kancelariju, smatra dizajnerka. Adi je to čudno – da li Sofija ima ljubavnika?

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Zvonimir nudi Sofiji posao koji je, kako kaže – delimično nelegalan. Naravno, reč je o trgovini drogom u koju Zvonimir prema dogovoru sa Brunerom želi da „uvali“ Sofiju. Naravno, mudra Sofija odmah sve shvata. Matiji otkriva da Bruner želi nešto da joj smesti, i to da bi fascinirao Adu u koju je, kako ona smatra, oduvek zaljubljen.

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Ko će kome ovde presuditi?

Foto Promo

Advertisement