Naslovna TV Igra sudbine 128. epizoda - utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će...

Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Mila i Aleksa će konačno VODITI LJUBAV! Luka želi nazad svoj STARI ŽIVOT! Ada POČINJE DA SUMNJA! Ima li Sofija LJUBAVNIKA?

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Napeto, napeto, napeto… Samo tako može se opisati 127. epizoda serije Igra sudbine. Bilo je tu svega. I Vukašinovog iznenađenja kada je saznao da je Donka naručila njegovo iskustvo. Bilo je Sofijinog besa zbog toga što je svi kuliraju, a ona šeta prsten od 100.000 evra. Strahinja je idalje uporan da sazna da li je on otac deteta, a Nada je sve sigurnija da će to dete odgajati sama.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Između Mile i Alekse sve funkcioniše kako treba, osim toga što još nisu vodili ljubav. U trenutku kada se spremaju da razgovaraju o tome u kancelariju ulazi Luka i zatiče ih kako se ljube. To ga razbesni, i Aleksi saspe u lice da će ga otpustiti, na šta mu Aleksa odgovara da može da uradi šta hoće, ali mu nikada neće oduzeti Milu.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Klaudija je otvoreno pripretila Donki. Donka shvata da je saveznika sve manje. To ne važi i za Sofiju koja nudi epski savez, i to Uni. Hoće li Una prihvatiti tu ruku lažnog prijateljstva?

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

I dok nas je 127. epizoda sjajno uvela u vikend uzbudljivim avanturama, 128. epizoda Igre sudbine donosi nam dva velika šoka! Luka besni jer konačno shvata koliko je nezadovoljan svojim životom. Mrzi bogatstvo, novac i sav komoditet u kom uživa. Kroz suze izgovara – želim nazad svoj život! Hoće li ga i dobiti? da li će se to Luka vratiti u stari kraj?

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Za to vreme Dijana otkriva Adi nešto veoma sumnjivo – Sofija prečesto ulazi u Matijinu kancelariju, smatra dizajnerka. Adi je to čudno – da li Sofija ima ljubavnika?

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Zvonimir nudi Sofiji posao koji je, kako kaže – delimično nelegalan. Naravno, reč je o trgovini drogom u koju Zvonimir prema dogovoru sa Brunerom želi da “uvali” Sofiju. Naravno, mudra Sofija odmah sve shvata. Matiji otkriva da Bruner želi nešto da joj smesti, i to da bi fascinirao Adu u koju je, kako ona smatra, oduvek zaljubljen.

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Ko će kome ovde presuditi?

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Miloš Biković pojavio se na samom kraju druge sezone serije "Senke nad Balkanom", u poslednjoj epizodi, te gledaoci s nestrpljenjem čekaju treću...

IVAN BOSILJČIĆ šokirao javnost PRIZNANJEM iz PRIVATNOG ŽIVOTA! Mnogi ga NEĆE razumeti, ali OVU TAJNU više nije mogao da KRIJE…

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO! Glumac Ivan Bosiljčić...

Urgentni centar – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 22h): Damjanu stavljene LISICE, a Marina mu POMAŽE

Ljubav između Nemanje Arsića i sestre Marte vraća svoj stari sjaj ioni su sve bliže odluci da obelodane svoju vezu. Nastavlja se Nininaborba za radno mesto. Sestra Ljilja pomaže Nini tako što je dovodi unevladinu organizaciju koja se bavi borbom za prava majki i budućihmajki.  Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – četvrtak, 17. septembar: Vukašin PROVALJUJE Sofiju! Ona i ne sluti ŠTA...

Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Igra sudbine 146. epizoda zavrteće točak života brže nego ijedna do sada. Konačno će se neke stvari razjasniti, a mnoge maske će...

Tate – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 20.00): Vlada u PAKLU zbog Mionine LJUBOMORE

Pročitajte još Igra sudbine 145. epizoda – sreda, 16. septembar: ŠOK! Sofiji se ne PIŠE DOBRO! Matija će POLUDETI na POSLU! A zatim...