Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Published

on

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Mada se glava porodice Kanački, moćna Ada, bori kao ris za svoje bližnje i štiti ih od svih opasnosti ovog sveta, izgleda da će joj „Igra sudbine“ ovog puta dovesti neprijatelja koji će je baciti na kolena. Nož u leđa stigao joj je iz ruke onoga od koga se nečem takvom najmanje nadala. Luka kom je pružila mogućnost da ostvari sve svoje snove rešio je da ne ispoštuje njeno dobročinstvo.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

U Adinu kuću doveo je onu čija je životna misija da pobedi gospođu Kanački. Iako se trenutno čini da Ada koliko-toliko drži stvari pod kontrolom, situacija bi uskoro mogla da joj izmakne kontroli.

Pročitajte još HIT! Raša Bukvić u trećoj sezoni američke serije PREDSTRAŽA! Ali nije jedini SRBIN kog ćemo gledati! Pogledajte će još glumiti…

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

U originalnom scenariju na osnovu kog je zasnovana srpska verzija serije Igra sudbina, Ada Kanački uskoro bi trebalo da se nađe na ulici. Nakon što se uselila u njen dom, i udala za njenog sina, a Aleksi na prevaru uzela potpis dok je bolovao od amnezije, Sofija Šubarević spremna je poslednje poteze. Njima će Adu dotući, i ako sve bude išlo prema planu – ostaviti bez dinara.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Problem u tome pričinjava joj činjenica da je Ada svoju imovinu podelila i da ona već nema ništa. Ipak, borba za tron Kanačkih trajaće sve dok Sofija konačno ne sedne na njega. Kako će joj to poći za rukom? Ko će joj biti desna ruka u ostvarivanju ovog plana? Na koga će moći da računa kao na saveznika u isterivanju Ade Kanački na ulicu? da li će to biti Donka? Bruner? Matija? Ili, možda, Luka?

Pročitajte još HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

Foto Promo

Advertisement