Connect with us

Featured

OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE: Šta nas očekuje u sledećoj epizodi serije IGRA SUDBINE Igra sudbine 124. epizoda – utorak, 11. avgust (Prva, 21.10): Donka ima novi plan – KOMARAC mora da ubije VUKAŠINA!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Uzbudljiva je bila nedelja za nama kada je reč o seriji „Igra sudbine„. Nove epizode donele su nam nova iznenađenja, nove istine, ali i laži. Neke od njih su u pripremi, a posledice nekih već vidimo. Donka je svojim muvanjem uspela da pomuti planove Adi Kanački i da joj u kuću ubaci opasnu zmiju. Ipak, Ada nije za bacanje, te se oštro i odlučno suprotstavila neprijatelju.

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Sofiji Šubarević ozbiljno je pomrsila konce. Nažalost, zbog toga je pokvarila odnos sa Lukom. Ono što nas raduje jeste činjeica da njena veza sa Aleksom, bar se tako čini – jača.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Ipak, glavni fokus nedelje za nama bio je na onome što se dešavalao u Pančetinom pansionu. Mnoge tajne izašle su na videlo. Pančetin Žile je u stvari, Ivanov rođeni brat. Samim tim Pančeta je Aleksina strina. Uvek pozitivna Pančeta konačno je shvatila zbog čega je osećala toliku privrženost prema Aleksi. U njemu je videla čoveka kog je oduvek volela.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Još jedna situacija u pansionu je razrešena. Nada je priznala svima da je trudna. I to su svi odlično podneli. U novim epizodama otkrićemo hoće li Debeljko ostati rešen da sazna ko je otac Nadinog deteta i šta će uraditi ako otkrije da je to Strahinja. Ipak, jedna veća briga je pred nama. Pančeta je srećna i odlučila je da ona bude ta koja će pomoći Nadi u odgajanju njenog detata. Međutim, prema radnji originalne serije na kojoj je zasnovana telenovela Igra sudbine, postoji mogućnost da za time neće imati priliku.

Pročitajte još OTKRIVAMO Evo KADA pada prva klapa filma ZLATNO DOBA! Pojedini glumci dobili KORONU…

Naime, ako će se scenarista serije, kao što je to bio slučaj do sada, držati originalne radnje – Nada bi trebalo da ostane bez bebe. Da li će se zaista to i dogoditi. Hoće li Nada biti usktaćena za ulogu majke? Nakon toga, po originalnom scenarija, Nada bi trebalo da doživi veliku promenu. Postaje opasan igrač koji će radnju Igre sudbine povesti u pravcu u kom to niko nije očekivao.

Pročitajte još HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

Foto Promo

Advertisement