Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Posle velikog iščekivanja, u Knjaževcu je danas počelo snimanje nastavka najgledanijeg domaćeg filma JUŽNI VETAR 2. Bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca, u svom nastavku nosiće naziv „Ubrzanje“, a scenario i ovog puta potpisuju Petar Mihailović, baš kao i reditelj Miloš Avramović.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Poštujući sve propisane epidemiološke mere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedelja ove uzbudljive sage, čiji glavni junak Petar Maraš (Miloš Biković), u nastavku koristi prednosti stečenog statusa “neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja”.

Pročoiotajte još TOP 10 ČINJENICA o seriji ŠTREBERI koje SIGURNO niste ZNALI!

Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u istočnu Srbiju gde ga zatekne vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove. Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji nas čekaju u „Ubrzanju”.

Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, uz  Jovanu Stojiljković, Bogdana DiklićaAleksandra Berčeka i Luku Grbića.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Nakon istočne Srbije, snimanje se nastavlja u Beogradu, a premijera je planirana za početak naredne godine.

Foto Promo