Connect with us

Featured

Igra sudbine 128. epizoda – utorak, 18. avgust: Luka ne može da sakrije LJUBOMORU! Hoće li zbog MILE PRETUĆI ALEKSU? Sledi li KONAČNI OBRAČUN?

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE ŠTA NAS OČEKUJE U NOVOJ EPIZODI: Igra sudbine 127. epizoda – petak, 14. avgust: Ada će IZBLAMIRATI SOFIJU za SVE PARE! A ni DONKA neće bolje proći! Stiže ih OSVETA…

Samo jedna varnica dovoljna je da sve digne u vazduh u uzavreloj atmosferi serije Igra sudbine. 127. epizoda koju gledamo u petak 14. avgusta od 21.00 na TV Prva, međutim, donosi nam ne jednu varnicu već čitav požar.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Sofija, ponižena od strane kolega u firmi, podvijenog repa odlazi kod Matije. Njen prsten od 100.000 evra nije naišao na odziv koji je očekivala. Dijana Erski već joj je sasula u lice da je reč o lažnjaku, ali pravu istinu tek će otkriti. I to na najgori mogući način. Ada je pripremila Klaudiju i Ana Mariju za njihove zadatke. Jedna će „skočiti“ na Donku, a druga na Sofiju. Biće to prvi slučaj da su ženama preseli dijamanti.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Za to vreme, Aleksa se priprema za konačni obračun sa Donkom. Vukašin je uveren da će on isterati stvari sa Donkom na čistac jer je to obećanje koje je davnih dana dao Bošku. Međutim, na putu do Donke isprečiće mu se – Luka. U trenutku dok se Aleksa i Mila ljube ispred Lukine kancelarije, nailazi mladi Kanački. Iznerviran onim što je video Aleksu poziva na obračun! Hoće li dva muškarca borbu oko Milinog srca rešiti pesnicama?

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milan MARIĆ OTKRIVA hoće li zaista PEVATI u filmu o TOMI ZDRAVKOVIĆU! Evo odgovora…

U međuvremenu, Matiji na pamet pada pakleni plan – zašto on i Sofija ne bi napravili dete, i podmetnuli ga Luki? Da li je to novi korak ka potpunom uništenju doma Kanačkih?

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Donka na sastanku sa Klaudijom ostaje bez aduta – sve se zna! A saznaće uskoro i ceo svet ko je lažna baronica Donka Desaeli!

Foto Prva

Advertisement