Featured

TOP 3 UŽASNE stvari koje čekaju ADU KANAČKI u nastavku serije IGRA SUDBINE! SOFIJA je ISTERUJE NA ULICU?

Published

on

IGRA SUDBINE 174 . epizoda – Sofija i Matija se spremaju za ZAVRŠNI UDARAC! ADA će PASTI NA KOLENA!

Ada Kanački, koju je tako sjajno dočarala glumica Milica Milša, do sada se borila kao lavica u seriji Igra sudbine. Uspela je nebrojeno puta da odbrani sebe i svoju porodicu od napada silnih neprijatelja koji su se nameračili na bogatstvo Kanačkih. U tome je, kao što znamo, imala veliku pomoć bliskih prijatelja i najodanijeg saradnika – Vukašina.

KONAČNO! LUKA RACO I OLJA LEVIĆ, ALEKSA I MILA IZ SERIJE IGRA SUDBINE OTKRILI – SA KIME SU U VEZI!

Obožavaoci serije, starog Udbaša zovu „Čovek za sve“, a istina, on je to do sada uvek i bio. Ipak, sila protiv koje se Ada i Vukašin bore sve je veća i jača. Donka uz pomoć Ambasadora, ljigavog Brunera, večito preplašenog Zvonimira, prevejanog Matije i čini se, nikada jače Sofije, svila je opasno zmijsko gnezdo oko Kanačkih. deluje da Ada i njeni saveznici nikada nisu bili u većim problemima.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – EVO KOJU NOVU DOMAĆU SERIJU GLEDAMO POSLE DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2!

Debeljko je u zatvoru. Nada u bolnici. Strahinja u haosu, još nespreman da se izbori sa činjenicom da, ipak, neće postati otac. Ipak, moraće da se sabere što pre, jer je Nadi sada najteže. Da zlo bude veće, Stana Dželetović obrušila se poput uragana na Milu, Aleksu, Ivana i Pančetu. Sve ih je strpala u zatvor, ajedina šansa sada im je – COLE. Katarinin zamalo ljubavnik koji se, ipak, plaši onoga što Stana može da uradi i njemu, a i svima pomenutima.

TOP 6 TEORIJA KAKO ĆE ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ IZ SERIJE IGRA SUDBINE! MATIJA UBIJA SOFIJU??? SOFIJA ADI UZIMA SVE!!!

Jedina nada Adi sada je Vukašin. Međutim, hoće li Vukašin moći istovremeno da vodi borbu na toliko frontova? Neprijatelja je previše, a on od saveznika ima samo Komarca i Marinka. Čak je i Luka priveden.U takvim okolnostima, situacija ne deluje nimalo blistavo za Kanačke. Ako je suditi prema dešavanjima iz originalne serije možemo očekivati da u narednim epizodama budućnost za naše junake neće biti tako blistava. U nastavku sledi mogući rasplet situacije. Hoće li se to, zaista i dogoditi – ostaje da se vidi. Budućnost Kanačkih u rukama je vrsnog scenariste Žarka Jokanovića. Hoće li im je olakšati ili dodatno otežati?

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA U NOVIM EPIZODAMA! ALEKSA I MILA RASKIDAJU?! LUKA I SOFIJA SE RAZVODE? A NADA…

1. Sofija podnosi zahtev za razvod?

Nakon što je shvatila da se carstvo Kanačkih ljulja kao stogodišnja koliba na košavi, Sofija odlučuje da je pravi trenutak da „diže sidro“. Međutim, pre nego što otplovi, mora da osigura svoju budućnost. To će, ako je suditi prema originalnom scenariju, postići tako što će Luku optužiti za neverstvo. Lukin odnos prema Uni daje joj sasvim dovoljno povoda za to. Tako bismo u novim epizodama mogli da svedočimo njihovom razvodu, koji će inicirati lično Sofija. A kakve će to posledice imati po Luku i Adu otkrivamo u sledećem pasusu.

HIT! EVO KADA GLEDAMO NOVE KAMIONDŽIJE – I NA KOM KANALU!

2. Luka gubi polovinu svega što ima?

Sofija ništa ne radi bez unapred dobro osmišljenog plana. Tako će biti i ovog puta. Cena razvoda za Luku neće biti nimalo jeftina. Sofija će se postarati da ostane bez ičega. I to zakonski. Nakon što Luku bude pobedila u brakorazvodnoj parnici, sud će, napominjemo opet – prema dešavanjima u originalnoj telenoveli, Sofiji dodeliti polovinu njegove imovine. Tako će Sofija zvanično postati vlasnica imperije Kanačkih. Ali najgore tek sledi.

SAZNAJEMO – KORONA UGROZILA NASTAVAK SERIJE IGRA SUDBINE? HOĆE LI SNIMANJA BITI PREKINUTA?

3. Sofija isteruje Adu na ulicu?

Poslednji i najbolniji udarac koji će Sofija zadati Adi jeste onaj koji će moćnu Adu baciti na kolena – i koštati zdravlja. Naime, u kolumbijskoj telenoveli, na osnovu koje je zasnovana srpska verzija, u narednim epizodama, nakon što Luki oduzme sve, Sofija će se ustremiti i na Adu. Ako zaista sve bude tako, ona će Adi oduzeti kuću i bez milosti je izbaciti na ulicu. Tada će Ada zvanično posustati. Mi ćemo vam dati samo nagoveštaj OGROMNE NESREĆE koja će zadesiti ovu moćnu lavicu. Recimo da će njeno srce napokon odustati od dalje borbe. A da li će uspeti da se povrati? Videćemo…

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

Foto Promo

Najnovije