TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Sofija-Igra-sudbine

Igra sudbine nalazi se na sredini predviđenog broja emitovanih epizoda. U prevodu – koliko smo ih gledali, još toliko ćemo ih gledati. Ipak, čini se da se radnji i komplikacijama kraj ne nazira. U nadvlačenju između Sofije i Ade uže je zategnuto i napeto ko struna. Nijedna od ove dve lavice – ne uzmiče ni za korak. Ada u odbrani onogo što joj pripada. Sofija u namerama da sve to prisvoji. kao što smo videli, novi akteri pridružuju se seriji. Ministarka Mileva vodi priču u potpuno drugom pravcu. Deluje kao da će cena koju će Aleksa morati da plati zarad ovog savezništva biti previsoka. Ime joj je – Mila.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U…

Ipak, glavna zlobnica u seriji i dalje ostaje Sofija Šubarević. Gazi preko svih i svega ne bi li dobila ono što joj ne pripada. Stida ima premalo, a obraza još manje. Idealna kombinacija za likove poput nje. Ali dokle će je ovaj fatalni miks dovesti. Evo šest teorija o tome KAKO ĆE ZAVRŠITI SOFIJA?

 Igra sudbine 168. epizoda: Dijana Erski OTKRIVA pred svima – Matija je SOFIJIN LJUBAVNIK! A šta joj je ON ODBRUSIO na TO?

 

1. PORAŽENA I U ZATVORU

Ovo je svakako najlogičniji ishod. Ako je verovati peru Žarka Jokanovića, a i iz dosadašnjeg iskustva odgledanih epizoda serije Igra sudbine, pobeda je rezervisana za dobrice. U ovom slučaju to je klan Kanačkih predvođen Adom. Sigurni smo da će na kraju serije Ada uz pomoć Vukašina i Alekse uspeti u svojoj borbi. Baciće Sofiju na kolena i odbraniti porodicu. Ipak, poražena Sofija koja čami u mraku iza rešetaka i iščekuje nečiju milost deluje nam kao malo verovatno rešenje – šta vi mislite? Možda je sledeći scenario verovatniji?

OVE činjenice o MONTEVIDEU možda niste znali!

2. POBEGLA JE ZA ARGENTINU

Scenario koji nam deluje nešto atraktivnije, a poznajući Sofiju i verovatnije, glasio bi ovako. U poslednjem trenutku pre nego što je Ada sa svojim saveznicima zategla omču oko Sofijinog vrata, kada je shvatila da je izgubila bitku, Sofija je rešila da pobegne. Prikupila je ono novca što je imala, otišla kod hirurga i estetskom operacijom promenila identitet. Zatim je kupila kartu za Argentinu u jednom pravcu i zauvek se oprostila od života koji je imala u rodnoj zemlji. Sada živi na ranču u blizini Buenos Ajresa, odakle vodi agenciju za manekenke, koja joj služi kao paravan za dilovanje droge. Njena desna ruka je Janko kog je povela sa sobom iz Srbije, nakon što je Matija pokušao da ga ubije.

Novi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Šta to HOĆE MINISTARKA Mileva od Adinog SVICA? Da li će i ON proći kao ALEKSA?

3. MATIJA UBIJA SOFIJU

Jedno od ekscentričnijih rešenja, ali takođe verovatnih jeste i ono u kom su bivši saveznici krenuli u rat jedno protiv drugog. Sofija, poludela od silnih nedaća koje joj je priredila Ada rešila je da ne potone. Tlo pod nogama sve više je počelo da joj izmiče ispod nogu. Shvatila je da je Matija veliki teret na njenim leđima i pokušaće da ga se otarasi kako bi ukrala i njegov novac, a zatim pobegla iz zemlje. U dogovoru sa Jankom kom su već dosadile Matijine pretnje, organizovaće njegovo ubistvo, veče pre nego što napusti zemlju. Ipak, lukavi Matija sve je predosetio. Pozvao ju je na „oproštajno veče“. Da još jednom vode ljubav pre nego što otputuje. Sigurna da će mu janko te iste večeri presuditi Sofija prihvata njegov poziv, polakomivši se da ga vidi poslednji put pre nego što ga i sahrani. Ono što, međutim, neće znati jeste da je matija Janku dao bolju ponudu. Nazdravljaju šampanjcem njihovoj ljubavi, ali Sofiji posle nekoliko gutljaja počinje da se muti pred očima. Tada shvata – nasela je. Šampanjac je bio otrovan. Tada u sobu ulazi Janko i prihvata je pre nego što će se srušiti. Ubacuje je u auto i odvozi u nepoznatom pravcu. Poslednje što će videti jeste veliki bilbord sa njenom fotografijom. Ima snage samo još jednom da se nasmej, pre nego što je mrak proguta.

Sledi NOVI ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! KOME su to ADA, VUKAŠIN I SVITAC spremili SAČEKUŠU kod MOSTA!? Sofiji, Matiji ili…

4. SOFIJA ZAVRŠAVA U LUDNICI

Prethodni scenario može se korigovati tako da nakon što nazdrave šampanjcem, Sofiji iznenada pozli. Shvati da je šampanjac otrovan, a u sledećem trenutku vidi Matiju kako u ruci drži njene pilule koje nikada nije iskoristila kako bi otrovala Adu kanački. Janko ulazi u sobu, uspeva da je savlada pre nego što potpuno poludi i ubacuje je u auto. Dok skrenuta sa pameću urla na imaginarne neprijatelje, Janko je odvozi u sanatorijum gde lekari utvrđuju da je Sofija u teškom mentalnom rastrojstvu zbog svega što joj se dogodilo tokom prethodnih meseci. Ono što ne zna jeste da je Matija unajmio nekoliko medicinskih sestara da Sofiju drže u stalnom bunilu. Posle nekog vremena, lekari kojima i nije stalo previše do njenog stanja zaboravljaju na nju. Čak i onda kada je uticaj pilula prestao, a Sofiji se vratio zdrav razum. Ostaće u ludnici ZAUVEK.

HIT! SOFIJA Šubarević, glavna ZLICA serije IGRA SUDBINE dobija sestru BLIZNAKINJU?! I ona će biti DOBRA!

5. SOFIJA IZLAZI IZ LUDNICE I UBIJA MATIJU

Jedno od rešenja moglo bi da se nadoveže na prethodnu teoriju. Sofija se nekako dokopala zdravog razuma, i jednu od bolničarki koje je Matija unajmio da je truju pridobija na svoju stranu. Sada ima novi plan. O Adi više ne razmišlja. Matija je jedini cilj. Bolničarka joj pomaže da doktorima dokaže da je izlečena. Oni je puštaju na slobodu, ali za to niko od Matijinih sluga ne zna. Posle pet godina u sanatorijumu, on više i ne pomišlja na nju. Skrasio se sa novinarkom Klaudijom, koja i ne sumnja da će uskoro dobiti priču decenije. Jedne kišne večeri, po povratku u stan Matija i Klaudija prepuštaju se strastima. Na vrhuncu njihovog ljubavnog zanosa jedno ledeno „Dobro veče, golupčići“ iz mrklog mraka nateraće im led u kičmu. Kraj kreveta stoji Sofija  Šubarević sa čašom šampanjca u rukama. Podiže je u njihovom pravcu i nazdravlja – „Živeli!“. Zatim, zastaje, i dodaje – „Odnosno, samo ti Klaudija.“. U tom trenutku, Matija počinje da se guši, uspaničeno se hvata za vrat, a Sofija se lagano spušta do njegovog uha i šapuće mu – „Trebalo je da me ubiješ kad si imao priliku“. Nakon toga je nestala bez traga. Priča se da je promenila identitet, i otišla za Južnu Ameriku. Neki koji su putovali u Argentinu načuli su nešto o fatalnoj Kraljici Juga, prelepoj mafijašici poreklom sa Balkana. Da li je to Sofija? Ko zna…

ZVANIČNO JE! ONA je najomraženiji LIK serije IGRA SUDBINE! NJU niko NE VOLI! Ali nije SOFIJA!!! Ko je TO?

6. SOFIJA JE POBEDILA ADU

U najekscentričnijoj varijanti, Sofija je uspela da ostvari sve svoje planove. Ada je potučena do kolena i ostavljena bez ičega. Vukašin je sada Sofijin sluga i mora da radi sve što mu ona kaže. I dalje je udata za Luku, koji je jednom pokušao da je prevari sa Unom. Sofija ih je, međutim, provalila i Unu poslala u Ameriku uz pretnju da će je ubiti ako se ikada vrati. Aleksa je oženjen Ministarkinom ćerkom Žaklinom i imaju dvoje dece. Sofija je naterala Adu da otpusti Milu. Mila sada radi u poslastičarnici u Crnoj Gori nakon što se udala za Baja. Jelena je dadilja Lukinoj i Sofijinoj deci, a Dijana Erski Sofijina lična stilistkinja koja je primorana da joj odeću šije besplatno da bi ostala u poslu. Matija je u ludnici gde ga Sofija povremeno obilazi kako bi se sladila njegovim ludilom. Pušten je samo jednom iz sanatorijuma da bi bio gost na njenom i Lukinom ponovljenom venčanju sa 2.000 gostiju na kom je Ada Kanački morala kao svadbeni poklon morala da joj prepiše svu svoju imovinu. Sirota Ada to nije dobro podnela. Posle infarkta, sa Višnjom se odselila na malo imanje u podnožju Avale, gde je gledajući zalaske Sunca čekala jedinu preostalu sreću u svom životu – dan kada će ponovo biti sa svojim Boškom.

Foto Promo