Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Evo KOJU novu DOMAĆU SERIJU gledamo posle DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2!

Published

on

Kako portal FILM i TV ekskluzivno saznaje po završetku emitovanja serije „Državni službenik„, čija nas 9. i 10. epizoda očekuju ovog vikenda 7. i 8. novembra na kanalu Superstar TV od 21.00 u istom terminu od 21. novembra pratimo novu seriju. Ovog puta reč je o zajedničkoj produkciji Telekoma Srbije i Public filma, seriji „12 reči“ u kojoj glavne uloge tumače glumci Viktor Savić, Ivana Vuković, Nikola Pejaković i Tihomir Stanić.

TOP 6 TEORIJA KAKO ĆE ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ IZ SERIJE IGRA SUDBINE! MATIJA UBIJA SOFIJU??? SOFIJA ADI UZIMA SVE!!!

Nova krimi drama od 12 epizoda snimana je od oktobra prošle godine u Beogradu, Podgorici, Nikšiću i okolini uz učešće brojnih glumaca iz regiona.

Glavni junak je mladi pravnik problematične prošlosti, Miloš Ivanović, koga igra Viktor Savić, koji dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Miloš postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA…

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog „crne mrlje“ u biografiji Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor, koga tumači Tihomir Stanić, otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina (Nikola Pejaković), koji je pod istragom. U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Sam naziv „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a Jelena Stolica, rediteljka ovog projekta, ističe da serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

HIT! Evo kada gledamo NOVE KAMIONDŽIJE – i na kom KANALU!

Unutrašnje borbe mučiće i junakinje ove serije, a jedna od vodećih ženskih uloga pripala je Mariji Bergam, koja glumi Danicu Vlahović. Njen suprug Nemanja Vlahović, kog tumači Miloš Pejović, računovođa i finansijski savetnik Žarka Čečerine, prinuđen je da beži u Srbiju. Deo zapleta prati kako Danica, koja ostaje sama sa decom u Crnoj Gori, rešava novonastale probleme i pokušava da pomogne mužu u nevolji.

Foto Promo

Advertisement