Connect with us

Featured

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Published

on

Serija Igra sudbine sa skoro 2 miliona gledalaca koji od utorka do petka redovno prate dogodovštine Kanačkih i Ožegovića poslednjih meseci pozicionirala se kao najgledanija domaća serija. Ipak, obožavaoci popularne telenovele zabrinuto su primili vesti koje su u subotu 31. oktobra stigle iz doma Milice Milše i njenog supruga Žarka Jokanovića. Naime, glavna glumica koja je dočarala rolu Ade Kanački i scenarista serijala oboleli su od koronavirusa.

ŠOK! Još jedan VELIKI srpski GLUMAC ZARAŽEN KORONOM! Kada budete videli o kome je reč – ZANEMEĆETE!

Ovo je sve iznenadilo budući da se zna kolike mere predostrožnosti vladaju na setu. Ipak, da korona ne bira pokazao je i podatak koji je glumica otkrila na svom instagram profilu otkrivši da popularni par od virusa boluje već osam dana i da oboje imaju upalu pluća i visoku temperaturu.

ŠOK! Milica Milša, Ada Kanački iz serije IGRA SUDBINE dobila KORONU. Stanje OZBILJNO – ima upalu pluća i VISOKU TEMPERATURU! Podrška stiže sa svih…

I sami zabrinuti za Milšu i Jokanovića, ali i za seriju „Igra sudbine“ kontaktirali smo autorku projekta i direktorku produkcije SMART MEDIA Svetlanu Drinjaković, kako bismo saznali da li će bolest glavne glumice i scenariste uticati na nastavak serije, i da li će snimanja biti obustavljena.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

– Tačno je. Milica i Žarko su oboleli od korone. Očekujemo da će se uskoro oporaviti i da ćemo nastaviti rad na seriji redovnim tokom. Kada je reč o emitovanju novih epizoda ono nije ugroženo. Gledaoci će i dalje gledati Igru sudbine u redovnom terminu, jer snimljenih epizoda ima dovoljno – poručuje Svetlana Drinjaković za FILM I TV, dodajući da se trenutno snimaju epizode u kojima se ne pojavljuje Ada Kanački, koja će se pred kamere vratiti kada se oporavi.IGRA SUDBINE 172. epizoda – SOFIJA je GOTOVA! Nada se SEĆA SVEGA! EVO šta joj je OBEĆALA! UBICO…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement