Connect with us

Featured

KONAČNO! Luka Raco i Olja Lević, Aleksa i Mila iz serije IGRA SUDBINE otkrili – SA KIME SU U VEZI!

Published

on

Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije „Igra sudbine“ nedavno su proglašeni za najbolji i najomiljeniji domaći glumački par odlukom gledalaca. Njihovi Aleksa i Mila ludo nas zabavljaju već mesecima gotovo svake večeri na malim ekranima, a iz epizode u epizodu pratimo sve izazove sa kojima se susreće njihova ljubav.

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Naravno, armija obožavalaca koja Luku i Olju prati na svakom koraku umire od radoznalosti da sazna hoće li njihov omiljeni igrani par ostati u vezi do kraja serije. Ipak, ima i onih koje zanima da li su njihovi najdraži glumci i u privatnom životu u vezi i srećno zaljubljeni. Kako znamo da Luka i Olja svakako nisu u vezi, pravo pitanje je da li su njih dvoje pojedinačno našli svoju srodnu dušu.

SAZNAJEMO – KORONA UGROZILA NASTAVAK SERIJE IGRA SUDBINE? HOĆE LI SNIMANJA BITI PREKINUTA?

Iako se neko vreme nakon dodele nagrade „Zlatna antena“ šuškalo da je devojka koja je Luki pravila društvo te večeri zapravo njegova devojka, glumac je uskoro sve demantovao gostujući u jutarnjem programu na TV Prva sa koleginicom Oljom.

Pročitajte još OTKRIVAMO Počinje snimanje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A evo i KADA! UBICE se SELE na OVU televiziju!

– Nisam u vezi. Kada budem našao nekoga, ne brinite bićete prvi koji će čuti za to – duhovito je prokomentarisao Luka Raco dodajući da do sada nije imao ozbiljnu vezu, i da će čim se to dogodi svoju izabranicu predstaviti javnosti. Istog stava je i njegova koleginica Olja Lević, koja dodatno tvrdi da su glumci prezauzeti snimanjima serije i da nemaju mnogo vremena za privatni život.

TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

Kako je to otkrila, ni u rodnom Kruševcu dugo nije bila, a kamoli razmišljala o partneru.

Ukratko, Luka i Olja su i dalje – slobodni!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement