Connect with us

Top Story

HIT! Evo kada gledamo NOVE KAMIONDŽIJE – i na kom KANALU!

Published

on

Snimljena je poslednja epizoda „Kamiondžija“. Tim povodom gost Beogradske hronike bio je reditelj serije Filip Čolović.
– Sigurno će biti upoređivanja Baje i Žiće sa Pajom i Jaretom. To je neminovnost, ali i izazov – rekao je reditelj Filip Čolović. – Gordan Mihić je autor i ovog novog dela, koji nije ni nastavak ni rimejk, a sjajni Tihomir Stanić i Nenad Jezdić daće neku poptuno novu dimenziju ovoj seriji.

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

Snimanje serije odvijalo se na Ubu, pa je ekipa bila izmeštena i izolovana, tokom trajanja epidemije. Prema rediteljevim rečima, iako su okolnosti bile izuzetno teške, ipak je na setu bilo veselo.

ŽIGOSANI U REKETU: Sezona 2, epizoda 25 (4. novembar): ŠOK! Luka se vraća u svet KRIMINALA? Evo ko će ga nagovoriti na to…

– One „Kamiondžije“ su bile heroji tog socijalističkog društva, a u ovom kapitalističkom svetu naši likovi su poprilični autsajderi. Ugao gledanja se promenio za ovih više od 45 godina. Baja i Žića možda ne bi ni drugovali, da ih životne okolnosti nisu spojile da zajedno uđu u ortakluk, da voze taj kamion. A na sve ovo nove „Kamiondžije“ su i priča o porodici, koju mogu da gledaju sve generacije – najavio je reditelj Filip Čolić, i otkrio da je svakoj kafani u kojoj se junaci serije zaustavljaju dat naziv prema nekom od Mihićevih dela. Tako da ćemo Baju i Žiću videtu u kafanama „Varljivo leto“, „Balkan ekspres“, pa je i na taj način odata počast velikom scenaristi Gordanu Mihiću.

Igra sudbine 172. epizoda – ADA shvata da je SOFIJA kriva za NADINU NESREĆU!

Premijera serije „Kamiondžije“ planirana je za kraj decembra na Radioteleviziji Srbije.

Foto PROMO

Advertisement