Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama! Aleksa i Mila RASKIDAJU?! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada…

Published

on

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Burna je bila prethodna nedelja u seriji Igra sudbine. Još jednom smo, vođeni perom Žarka Jokanovića, došli do prekretnice koja će radnju serije u kojoj gotovo svakog dana tokom nedelje uživa skoro dva miliona gledalaca u Srbiji , povesti u neočekivanom pravcu. U nedelji za nama bilo je malo lepih trenutaka. Oni tužni i potresni su prevladali, ali nade još ima. Kao što je poznato – iz dima se rađa i Feniks ptica, pa se nadamo da će se isto dogoditi i junacima serije Igra sudbine. Pa da vidimo, šta bi to moglo da se dogodi u nastavku serije.

IGRA SUDBINE 172. epizoda – SOFIJA je GOTOVA! Nada se SEĆA SVEGA! EVO šta joj je OBEĆALA! UBICO…

1. Aleksa i Mila raskidaju

Ovo će, svakako, biti jedan od najšokantnijih trenutaka u novim epizodama. Milevina ćerka Žaklina već je počela da načinje skladnu vezu koju su imali Aleksa i Mila do sada. Njena ucena „Još malo, ili ću ti natovariti mamu na leđa“ Aleksi je jasno stavilo do znjanja da sa Žaklinom neće moći tako lako. U kolumbijskoj verziji Igre sudbine radnja će ići toliko daleko da je Aleksa spavao sa ministarkom koja je u toj verziji, u stvari prostitutka. Da podsetimo, pitanje zašto je Pančeta pala u nesvest kada je videla Milevinu sliku ostalo je neodgovoreno. Da li je verovatno da ćemo otkriti da Pančeta dobro poznaje Milevu? Hoće li u domaćoj verziji Igre sudbine Aleksa da se zaljubi u Žaklinu? Hoće li prevariti Milu?

IGRA SUDBINE – Sledi veliki ŠOK! Aleksa će PREVARITI Milu sa ŽAKLINOM?

2. Sofija i Luka se razvode?

Luka sve više shvata da život bogataša nije ono o čemu je sanjao, niti je brak sa Sofijom bajka o kojoj je maštao. Tome će, sigurni smo, doprineti i to što mu Sofija postaje sve sumnjivija po pitanju umešanosti u Nadinu nesreću. Da li će sve ovo presuditi da Luka ostavi Sofiju? Postoje još dva važna faktora koja mogu uticati da se to dogodi. Prvi je taj da se Luka sve više zaljubljuje u Unu. Hoće li Sofija to iskoristiti da mu na nos nabije neverstvo. Da li će ona iskoristiti Lukine emocije kao razlog za razvod braka u kom će mu, kako zakon nalaže, uzeti polovinu svega što ima. Drugi faktor mogao bi biti taj što Luka sve više želi da se vrati svom starom životu. Blizu Pančetinog pansiona i Mile. Kao što znamo, Luka i dalje ima svoj stan koji je namenio Mili. Da li će predložiti Sofiji da se presele tamo, i kako će ona reagovati na ideju o povratku u sirotinjski kraj?

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

3. Nada postaje Sofijin najveći neprijatelj?

Nakon što je izgubila bebu, Nada će otvoreno Sofiju osuditi za ubistvo njenog deteta. Iako je u njen pad umešana samo indirektno, u Sofijinu delimičnu krivicu ne treba sumnjati. Tako će postupiti i Nada, koju će nesreća promeniti iz korena. Od dobrice ona postaje Sofijin najveći neprijatelj. Zaštitnik svih onih kojima je manekenka ikada učinila nešto nažao. Nada, takođe, neće biti ona stara naivna devojka. Život uzima u svoje ruke i donosi nam veliki preokret. Nećemo vam otkrivati mnogo, ali u novim epizodama – Nadu nećete prepoznati.

Pročitajte još OTKRIVAMO Počinje snimanje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A evo i KADA! UBICE se SELE na OVU televiziju!

Continue Reading
Advertisement