Featured

TOP 9 DOMAĆIH KRIMI SERIJA koje nas očekuju od JESENI! EVO KOJE serije se nastavljaju, a KOJE tek POČINJU!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Početak leta označava kraj televizijske sezone. Najveći deo TV sadržaja, počev od serija, tok šou emisija, do rijaliti programa, je završen, ili pauziran do septembra.

Iako se serije, u principu, ne prikazuju tokom leta, to ne znači i da su glumci, reditelji i scenaristi na odmoru. Naprotiv, oni vredno rade čitave godine da bi gledaoci tokom deset meseci godišnje bili prikovani uz male ekrane.

Za danas smo napravili listu krimi serija koje nas očekuju od jeseni, tj. u TV sezoni 2021/2022.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila ŠTA će se dešavati sa Dijanom Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i KAKVE neverovatne situacije…

Pevačica

Serija „Pevačica“ predstvalja svojevrsnu ekranizaciju života i smrti pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena aprila 2016. godine.

Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Pročitajte još HIT! Glumica Gorica Popović otkrila šta je tajna uspeha serije KALJAVE GUME! A EVO i S KOJIM kolegama se privatno druži!

Glavna uloga poverena je pevačici Milici Pavlović, a pored nje igraju i: Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Miodrag Dragičević, Miloš Petrović Trojpec, Jelena Grujičić, Zlatan Vidović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Nikolina Friganović, Željko Erkić i Jakov Jevtović.

Prikazivanje ove dugoočekivane serije autora Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić, konačno počinje u septembru na kanalu TV Superstar.

Pročitajte još HIT! Glumac Bane Vidaković progovorio o optužbama za dilovanje droge! Porede ga sa Čarlijem Šinom, a EVO ŠTA on kaže na to!

Besa

Ova kriminalistička serija tvorca Tonija Džordana, po originalnoj ideji Srđana Šapera, prikazuje se na TV Superstar od 2019. godine, i dobila je mnoge nagrade i priznanja.

Radnja serije je smeštena u Srbiju, Crnu Goru i Albaniju, i prati priču naizgled običnog čoveka, čiji će se ceo život promeniti nakon što doživi saobraćajnu nesreću.

Pročitajte još HIT! Glumac Andrija Milošević zabavljao pratioce repujući! A EVO KAKO je Đokoviću čestitao pobedu!

Priča prati Uroša Perića, porodičnog čoveka iz Beograda i oca dvoje dece, koji vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori učestvuje u saobraćajnoj nesreći, u kojoj, ne njegovom greškom, strada mlada devojka Besijana. Stvar postaje mnogo ozbiljnija kada Uroš, probudivši se u bolnici, sazna da je poginula devojka – ćerka najvećeg balkanskog narko-bosa Dardana Beriše.

Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci, koji vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši.

Pročitajte još HIT! Milena Dravić i Bred Pit su sarađivali pre više od tri decenije! Naša slavna glumica je i tada znala da će on biti…

Uloge tumače: Radivoje Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Hana Selimović, Milan Marić, Milica Gojković, i mnogi drugi.

Od jeseni nas očekuje druga sezona.

Ubice mog oca

Serija „Ubice mog oca“ prikazuje se od 2016. godine, i jedna je od najgledanijih na ovim prostorima, a ove jeseni očekuje nas peta sezona na TV Superstar.

Pročitajte još SULEJMAN VELIČANSTVENI slavi 10 GODINA od PREMIJERE, a evo GDE je danas i ŠTA radi čuvena HUREM SULTANIJA – Merjem UZERLI! Fanovi ne mogu…

Radnja serije prikazuje rad inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da reši ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran Janketić, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković. Jedna od bitnih osoba u Aleksandrovom životu je i njegova majka Olja.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Nina Nanković, Katarina Radivojević, Slavko Štimac, Elizabeta Đorevska, Slaviša Čurović, Marko Vasiljević, i drugi.

Autori serije su Predrag Gaga Antonijević, Nataša Drakulić i Marko Mišković.

Pročitajte još HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Državni službenik

Ova serija predstavlja ogranak serije „Ubice mog oca“, i prikazuje se od 2019. godine na TV Superstar.

Ovo je priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga tj. okolnostima savremene geopolitičke situacije.

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

U seriji, između ostalih, igraju: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Milena radulović, , Aleksandar Berček, Nina Nešković, Sonja Kolačarić, Marko Božić, Nikola Rakočević

Autori su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov.

Prikazivanje treće sezone planirano je za sledeću godinu, u TV sezoni 2021/22.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

Klan

Prikazivanje serije „Klan“ režisera Slobodana Skerlića počelo je krajem 2020. godine na kanalu TV Superstar, a u TV sezoni 2021/22.  gledaćemo drugu sezonu.

Dva provincijalna probisveta, uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se svojim beskrupuloznim i surovim akcijama uzdignu u sam vrh podzemlja. Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do dna srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi žele svoje parče plena i spremni su na sve da bi ga osvojili… Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.

Pročitajte još HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Glumica Snežana Savić otkrila sve o svojoj ulozi! EVO ZAŠTO su Jovanku odvojili od Tita!

U glavnim ulogama su: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Stojan Đorđević, Ivan Zarić, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Nikola Vujović, Anđela Popović i Milena Božić.

Južni vetar

Serija „Južni vetar“ snimana je paralelno sa istoimenim filmom, a premijerno je prikazana 2020. godine na RTS-u.

Pročitajte još HIT! DRŽAVNI SLUŽBENIK – Reditelj Miroslav Lekić otkriva ŠTA nas čeka u TREĆOJ sezoni serije! Biće mnogo iznenađenja!

Radnja serije počinje tamo gde se prvi deo filma završava, odnosno prati život mladog kriminalca Petra Maraša iza rešetaka. Nakon što mu je kazna iznenada skraćena, Petar Maraš izlazi iz zatvora, ali da se umesto ponovo priključi Caru i njegovoj ekipi, on započinje privatan biznis preprodaje polovnih automobila.

Prihvativši ovaj Marašev potez kao hir koji će se vrlo brzo okončati, Car svoju pažnju fokusira na dogovor sa Dimitrom koji, uz Stuparevu tj. podršku Crvenog, započinje novi posao sa bolivijskim narko klanom čiji će kokain avionom dopremiti u Srbiju gde bi, po ustaljenoj šemi, za njegov nesmetan transport ka Zapadnoj Evropi, trebalo da se pobrine sam Car.

Pročitajte još HIT! Glumica Matea Milosavljević se snimala, a onda joj je u kadar uleteo ON i sve nasmejao! EVO o KOME je reč!

Posao koji je, sam po sebi vrlo rizičan, postaje još opasniji kada za njega sazna i crnogorski klan koji je, pod vođstvom Vaja, do tog trenutka vodio glavnu reč kad je reč o tržištu kokaina.

Premijera filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ će biti na Pulskom filmskom festivalu, koji se ove godine održava od 17. do 24. jula, dok prikazivanje druge sezone serije počinje na jesen.

Pročitajte još HIT! Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković blistali na crvenom tepihu! EVO i GDE!

Močvara

U novoj televizijskoj sezoni očekuje nas i druga sezona serije „Močvara“, autora Milene Marković i Olega Novkovića. Prikazivanje serije je počelo 2020. na kanalu TV Superstar i RTS-u.

U uzavrelom Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života, i to što su majke sinova. Sinova koji nemaju očeve. Dece koja odbijaju da govore.

Pročitajte još Glumica Nada Macanković se porodila! EVO KAKO je raznežila pratioce na Instagramu!

Serija prati inspektora Nikolu, bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje.

Glavne uloge tumače: Goran Bogdan, Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković i Marta Bjelica.

Pročitajte još ŠOK! Žarku Jokanoviću, tvorcu serije IGRA SUDBINE – PRETE SMRĆU! A evo i ZAŠTO!

Tajkun

Prikazivanje serije autora Đorđa Milosavljevića, „Tajkun“, počelo je 2020. na TV Superstar i RTS-u, a trenutno se snima druga sezona, koju ćemo uskoro gledati.

U centru priče je Vladan Simonović, u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao tokom raspada Jugoslavije 90-ih godina prošlog veka. Ako je ranije iz senke mogao da upravlja svojom kompanijom, a donekle i privredom cele zemlje, političari na vlasti sada ga po potrebi stavljaju na svojevrsni stub srama, koristeći ga za jačanje svog političkog autoriteta.

Pročitajte još HIT! Stižu film i serija JUŽNI VETAR 3! A reditelj Miloš Avramović otkriva i KADA!

Istovremeno, isti političari sarađuju sa Simonovićevom konkurencijom i planiraju da sebe ili ljude iz svog najbližeg okruženja pretvore u novu klasu njima besgovorno lojalnih tajkuna, sa prividno čistom prošlošću. Stoga pokušaj atentata na Simonovića neće od njega načiniti žrtvu u očima političara i medija pod njihovom kontrolom.

Taj napad samo će ga učiniti još više izolovanim i ranjivijim, pa će i istragu o atentatu morati da vodi sam. On je progonjen čovek prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe i svoje kompanije. Pored javnih i tajnih neprijatelja, on je sukobljen i sa sinom, ali i ostatkom porodice, koju na okupu u stvari održava njegovo bogatstvo.

Pročitajte još HIT! U nastavku serije SLOŽNA BRAĆA gledaćemo i dva junaka iz prvog dela koje smo OBOŽAVALI! A evo o KOME JE REČ!

Glavne uloge tumače: Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Vuk Jovanović i Branislav Trifunović.

Deca zla

Nedavno je počelo snimanje serije „Deca zla“ koju ćemo gledati u novoj televizijskoj sezoni. Ova serija snima se po istoimenom romanu Miodraga Majića.

Radnja ovog uzbudljivog trilera smeštena je u Beograd, u kući na Dedinju, gde se dešava dramatično ubistvo političara.

Pročitajte još HIT! Glumica Anja Alač otkrila pol bebe! EVO da li će sve biti plavo ili roze!

Nakon što nepoznata osoba ubija žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti. Potraga za ubicom nas uvodi u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike.

Iako to isprva ne želi, Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će biti u potpunosti promenjena.

Serija se snima u koprodukciji Firefly i Telekom Srbija, a prikazivanje se očekuje u novoj televizijskoj sezoni.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Najnovije