Connect with us

Featured

HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Published

on

Glumac Igor Đorđević, kojeg je domaća publika upoznala kao Đorđa Katića u seriji „Koreni“, nedavno je odigrao još jednu zapaženu ulogu.

U pitanju je lik ozloglašenog ustaškog majora Ante Vrbana u ostvarenju „Dara iz Jasenovca“, a glumac je sada najavio još jednu saradnju sa Gagom Antonijevićem koji je režirao pomenuti film.

Pročitajte još HIT! Glumac Dragan Mićanović otkrio KAKO je dobio ulogu u Holivudu i KAKVI su Selma Hajek i Rajan Renolds! A EVO i da li…

Naime, Đorđević je odlučio da se oproba u pisanju scenarija, a sada je otkrio detalje ovog procesa, kao i šta ga je inspirisalo za pisanje serije „Bunar“.

– Jako sam uzbuđen jer je to nešto što prvi put radim i nisam bio ni siguran da li ja to umem, ali se ispostavilo da je to dobro. Korona i ta pauza mi je dala prostor da se pozabavim i time zato što sam ja vazda koketirao sa idejom da znam da pišem – rekao je Đorđević i dodao:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Sloboda Mićalović u zagrljaju nepoznatog muškarca! Za sve je kriv Miloš Biković! EVO o ČEMU je reč!

– Pisao sam seriju onakvu kakvu bih ja voleo da vidim. Ja sam u vreme korone bio na selu, kao što verujem da je većina pobegla iz grada, ko je imao gde. Ja sam imao tu sreću da odem na svoju dedovinu i ta zemlja, a i taj bunar koji tamo postoji me je inspirisao da napišem ovu priču – otkrio je on.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement