Connect with us

Featured

SULEJMAN VELIČANSTVENI slavi 10 GODINA od PREMIJERE, a evo GDE je danas i ŠTA radi čuvena HUREM SULTANIJA – Merjem UZERLI! Fanovi ne mogu da je PREPOZNAJU (FOTO)

Published

on

Kada je pre 10 godina stigla na naše male ekrane u turskoj hit telenoveli “Sulejman veličanstveni” glumica Merjem Uzerli preko noći je postala jedno od najvoljenijih TV lica. Uloga Hurem sultanije, kako mnogi ocenjuju jedne od najmoćnijih žena u istoriji sveta promenila je i život harizmatične Turkinje, koja je i sama u nekoliko navrata priznala da ju je vatrena riđokosa zavodnica tokom serije u potpunosti obuzela. Bile su to zaista veličanstvene godine turske TV produkcije.

Pročitajte još HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Sulejman veličanstveni” do danas je ostao jedan od najvećih i najskupljih turskih projekata, a ogromna gledanost koju je serija zabeležila svuda gde se emitovala opravdala je svaku uloženu liru.

Merjem Uzerli, uz Halita Ergenča, Nebahat Čehre, Okana Jalabika, Nur Fetahoglu, Selmu Ergenč, Buraka Ozdživita i niz drugih glumaca koji su priču o najpoznatijem turskom sultanu doneli na male ekrane postali su i ostali najveće zvezde turskog glumišta.

Ipak, kao što je to bio slučaj u seriji sa Hurem, Merjem Uzerli, koja je šou napustila nakon treće sezone zbog prevelikog psihičkog opterećenja, i u stvarnosti je postala obožavana do neverovatnih granica. Tome u prilog govori više od 6.7 miliona pratilaca čuvene Hurem na Instagramu i još 6 miliona na Fejsbuku. Prava armija fanova koji su uz glumicu bili na svakom koraku tokom, ali i posle njenog angažmana u seriji.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Prošla je čitava decenija otkako je Merjem zagospodarila malim ekranima, a njeno veličanstveno stoleće i dalje traje. Istina, posle “Sulejmana” glumica nije uspela da ponovi staru slavu niti da dobije ulogu kojom bi se otrgla prokletstvu Hurem koja ju je bez mnogo sumnje obeležila za ceo života. Ali fanovima kao da to nije potrebno. Za njih će ona uvek biti Hurem.

Međutim, dok je za fanove vreme stalo, za glumicu su godine nakon “Sulejmana” bile burne. Svemu je prethodio nervni slom zbog kog je i napustila seriju.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

– Hurem me je samlela. Ona je presnažna žena, a ja u jednom trenutku više nisam imala snage da je ispratim. Oduzela mi je svu moć, život, postala je veća od mene. Posle svih na dvoru i u haremu, na kraju je pobedila i mene. Morala sam da se povučem jer me je dovela do ivice posle koje uskoro ne bih više mogla nazad – otkrila je nedavno glumica, koja je u to vreme zatrudnela sa tadašnjim verenikom Džanom Atašom. Njihova ćerkica Lara, međutim, rođena je bez oca od samohrane majke u Nemačkoj, jer je Džan odbio da bude u bilo kakvoj vezi sa Merjem, koja je u to vreme zbog svojih stavova u Turskoj bila stavljena na stub srama.

Pročitajte još HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Snežana Savić otkrila NAJVEĆU TAJNU BIVŠE JUGOSLAVIJE! EVO ZAŠTO su RAZDVOJILI Jovanku i TITA!

Kombinacija ogromne slave, izazovno zahtevne uloge kojoj je bila predana više od sto odsto u svakom trenutku, političkih pritisaka na Merjem, ali i na sve glumce i produkciju serije, uz bebu na putu i verenika u bekstvu, uticalo je na to da glumica poželi da oduzme sebi život. Ipak, spas je pronašla u ćerkici Lari, kao i psihoterapiji koja je godinama bila sastavni deo njenog života.

Merjem je u nekoliko navrata pokušala da se vrati svetu glume, te su gledaoci osim u ne tako uspešnoj seriji “Kraljica noći” mogli da je pogledaju i u nekoliko psiholoških drama, ali kletva Hurem pratila ju je na svakom koraku. Bez sumnje moraće da prođe još mnogo godina dok Merjem i zvanično ne pobegne iz Sulejmanovog harem ai ne bude spremna da započne neku novu epohu u svojoj karijeri.

Pročitajte još ŠOK! Žarku Jokanoviću, scenaristi serije IGRA SUDBINE – PRETE SMRĆU! A evo i ZAŠTO!

Do tad, sasvim opravdano i komotno živi na račun stare slave i uživa u svemu što joj je Hurem obezbedila. U međuvremenu stigla je i druga ćerkica, početkom ove godine. Njenog oca dugo je krila od javnosti, ali nedavno je otkrila da je malu Lili Koi dobila sa misterioznim Amerikancem sa kojim je Merjem u vezi još od 2019.

Merjem je čekajući na pravu ulogu otvorila i poslastičarnicu, a sa udajom i dalje čeka – njeno srce da joj signalizira kada je pravi trenutak.

Pročitajte još HIT! Stižu film i serija JUŽNI VETAR 3! A reditelj Miloš Avramović otkriva i KADA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement