Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Andrija Milošević zabavljao pratioce repujući! A EVO KAKO je Đokoviću čestitao pobedu!

Published

on

Glumac Andrija Milošević svojim duhovitim objavama neretko dovede do suza fanove na Instagramu, a ovog puta zašao je u “nove vode”. Naime, Andrija se prvo obratio svojim fanovima i prokomentarisao novokomponovanu trep muziku.

– Obožavam nove stihove i pesme. Obožavam, mnogo su kompleksni stihovi – rekao je Andrija i dodao:

Pročitajte još HIT! Milena Dravić i Bred Pit su sarađivali pre više od tri decenije! Naša slavna glumica je i tada znala da će on biti…

– Sad ću da pokušam ja da napravim neki hit, da vidim da li mogu da budem toliko urban. Da vidim koliko je to teško.

Nakon toga, glumac je počeo da repuje, a stihovi poput “Mojne maje” su postali hit na pomenutoj društvenoj mreži, pišu Novosti.

U opisu videa, Andrija je napisao:

Pročitajte još SULEJMAN VELIČANSTVENI slavi 10 GODINA od PREMIJERE, a evo GDE je danas i ŠTA radi čuvena HUREM SULTANIJA – Merjem UZERLI! Fanovi ne mogu…

– Pravim hit, moderan, urban, da gori, da bude bruka i tako dalje.

Pročitajte još HIT! Serija BUNAR – Glumac Igor Đorđević otkrio gde je našao inspiraciju za scenario! EVO i ZAŠTO je morao da ode iz Beograda!

Glumac se, međutim, tu nije zaustavio. Naime, nakon što je Novak Đoković pobedio na Vimbldonu, Andrija mu je čestitao u svom stilu interpretirajući Đokovićev šampionski govor:

Novak, na kraju da te pitamo o tom čoveku kog si spomenuo – preveo je Andrija.

Pročitajte još HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– To je velika legenda, kao što sam ja najevići u svom sportu tako je i on u svom, veliki pozorišni glumac, veliki kralj, uvek pomilim na njega, Andrija Milošević! Bravo! – interpretirao je Milošević Đokovićev govor.

Andrija, legenda, jesi lud. Nemoj da ti je glupo što držiš tu tacnu – preneo je Andija razgovor Đokovića i italijanskog tenisera Matea Beretinija koji je izgubio u finalu od našeg tenisera.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

– Hvala, brate, još jednom, što si me spomenuo, legendo! Čestitke najvećem svih vremena! – poručio je Andrija Đokoviću, prenosi Espreso.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti/Espreso

Advertisement