Connect with us

Top Story

HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Snežana Savić otkrila NAJVEĆU TAJNU BIVŠE JUGOSLAVIJE! EVO ZAŠTO su RAZDVOJILI Jovanku i TITA!

Published

on

Glumica Snežana Savić otkrila je da će u seriji „Jovanka Broz i tajne službe“ glumiti Titovu ženu u poznim godinama.

Pročitajte još HIT! DRŽAVNI SLUŽBENIK – Reditelj Miroslav Lekić otkriva ŠTA nas čeka u TREĆOJ sezoni serije! Biće mnogo iznenađenja!

Milica Tomašević igra Jovanku do nekih šezdeset godina života, hajde da kažemo – do pred rastanak sa Titom. Nakon toga sam ja zadužena za ulogu Jovanke. Igram je, zapravo, kada je ona odvojena od Tita, kada odlazi u izolaciju, i kada se retko sreću. Bilo je nekoliko scena kada je došlo do susreta, ali Jovankina verzija priče je da su uspeli da ga odvoje od nje, jer je ona, navodno, volela vlast, i želela da pruzme tron – kaže Snežana, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Glumica Matea Milosavljević se snimala, a onda joj je u kadar uleteo ON i sve nasmejao! EVO o KOME je reč!

– I na kraju su Tita uspeli da odvoje od Jovanke, jer se ona previše mešala u sve, postavljala razne uslove. Mnogi tvrde da je to Titu na neki način zasmetalo. To je moja lična opservacija. A možda i vreme čini svoje, možda mu je samo dosadila. Žena koja ga stalno pritiska.  Bili su ubeđeni da ona škodi njegovom zdravlju i da on treba da bude sam.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement