Connect with us

Top Story

HIT! U nastavku serije SLOŽNA BRAĆA gledaćemo i dva junaka iz prvog dela koje smo OBOŽAVALI! A evo o KOME JE REČ!

Published

on

Serija, ali i legendarna pesma za uvodnu špicu TV hita „Složna braća“ obeležili su devedesete godine na našim malim ekranima. Dve decenije kasnije, ekipa je ponovo na okupu. Doduše – Nekst Đeneration. Magični dr Nele Karajlić pred kamere je ovog puta doveo neke mlađe junake i protagoniste, ali priča je i dalje ista.

Bosna kao bermudski trougao naše planete u kojoj nestaju sve zakonitosti normalnog sveta i dalje je poprište radnje. Doduše, sada uvijen u novo ruho.

Pročitajte još OTKRIVAMO – UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, DRŽAVNI SLUŽBENIK 3, i dve nove serije BUNAR i BAŠ ČELIK stižu na SUPERSTAR TV! A evo i KAD!

– Za prvu seriju („Složna braća“) za muziku je bilo stvarno gužva. Bio je i Čobi, bio je Kolja (Nikola Pejaković), bio je Rizo iz „Elvisa“, bio sam ja, bio je Ogi, basista „Pušenja“. Sada je manje muzičara, ali jednostavno takva je situacija da moramo da se snalazimo kako znamo i umemo – rekao je Nele, koji je ostao tajnovit u vezi sa tim da li će orginalna numera iz „Složne braće“ biti i u nastavku:

– To mora da ostane neka naša mala tajna. Ne moramo sve odmah… Ali znamo sigurno da će ta pesma kao odjavna špica imati 12 različitih verzija – rekao nam je Nele.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV na setu serije KLAN! Hoće li DRUGA SEZONA doneti SUKOB ŠOKA I PAŠE?! Kome pripada TRON?

Sve se snimalo pod rediteljskom palicom Milorada Milinkovića, koji nam je podelio utiske o seriji „Složna braća: The Nekst Đeneration“.

– Ovo su novi neki ljudi. Kako podnaslo kaže „The Nekst Dženeration ili Đeneration“. Ono što se nije promenilo su odnosi, nije se promenio humor koji proističe iz tih odnosa. Zadržali smo Čorbu (Nikola Pejaković Kolja) i Nanu – rekao je Milorad Milinković.

Na pitanje kakav je bio izazov stati iza ovog projekta, Milinković je bio iskren.

– To će biti otežavajući faktor, jer će svi da očekuju… Nema smisla očekivati nešto staro, jer ovo je nova generacija, samim tim je nova serija, ali sigurno će biti jako duhovita. Ne sumnjam da ćemo napraviti dobru stvar – rekao je reditelj.

Milorad Milinković ističe da ćemo videti i neka nova, talentovana imena.

– Pre svega Amara (Amar Ćorović) i Maju (Maju Čampar). Oni su veliki, novi par. Oni predstavljaju, kako bih rekao, nežnu protivtežu ovim ostalim, surovim, pokvarenim likovima – rekao je režiser Milorad Milinković.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkriva šta nas čeka u DRUGOJ sezoni serije IGRA SUDBINE i ŠTA nikada ne bi oprostila!

Marko Gvero će igrati lik Kemice, koji se u prvoj seriji javljao kao glas koji se meša u telefonsku vezu. Kao što je poznato, otac Kemice bio je Fikret, koji je igrao legendarni Vladimir Savčić Čobi. Fikret i Čenga su radili za Vladu u Sarajevu, a evo za koga radi Kemica.

– Kemica uglavnom radi za sebe i svoje interese, zajedno sa svojim bratom od strica. On je zapravo Memeov sin – rekao je Gvero, koji je ispričao kako se pripremao za ovu ulogu.

– Pa nismo nešto imali previše vremena za neke pripreme. Dosta smo razgovarali o tome – rekao je glumac, koji je dodao da je gledao prvu seriju „Složna braća“, te da je upućen u stil i ideju ovog ostvarenja.

Pročitajte još ŠOK! Milica Milša OTKRIVA sve o nastavku serije IGRA SUDBINE – Ada Kanački će VASKRSNUTI? A evo i KAKO!

Jedan od likova kojeg ćemo gledati u nastavku „Složne braće“ jeste lik Čorbe. Njega i ovog puta glumi Nikola Pejaković.

– On (Čorba) ima isti karakter, isti mentalitet… Prošlo je 25 godina, on je zreliji, ima bradu. I, da, sada se služi nekim novim tehnologijama. To je ta neka razlika. Sada ima svoj Jutjub kanal, ima neki svoji telefon kojim slika te neke događaje u kafani. Eto, to je mala razlika. Inače, sve ostalo je vrlo slično. On je tu na nekom parkingu, pokušava da preživi ovaj život – rekao je Nikola Kolja Pejaković, kojeg smo pitali kako je došlo do njegove ponovne saradnje sa Neletom Karajlićem za nastavak „Složne braće“:

– Dugo se poznajemo. Ja, na neki način, nemam prava da odbijem taj poziv. Nije mi padalo na pamet da odbijem. To je moja obaveza, ako smem da kažem – rekao je poznati glumac i muzičar.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – EVO KO je BABA u crnom iz filma KO TO TAMO PEVA?

Za sam kraj, Kolju smo pitali da li je zadovoljan serijom „Složna braća: The Nekst Đeneration“.

– Nezahvalno je raditi nastavak bilo kog serijala koji je imao uspeha, kao što su doživela „Složna braća“. Biće onih koji će da vole, biće onih koji neće da vole. Kakav će biti rezultat ovog našeg rada, to ćemo da vidimo. To nas sve živo interesuje. Ali ja mogu samo da kažem da mi to radimo onako kako možemo, svim svojim snagama  i u tom smislu se nadamo i najboljem. Ali, opet kažem, teško je nadigrati onu staru „Složnu braću“. Mi ćemo dati sve od sebe. Biće tih komparacija, poređenja… Pa dobro, to je tako. Nema veze, šta je tu je. Ali, kažem, produkcija se potrudila da nam da odlične uslove, i tom smislu očekivati je najbolje – rekao je Nikola Kolja Pejaković.

Foto Promo/Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Continue Reading
Advertisement