Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Anja Alač otkrila pol bebe! EVO da li će sve biti plavo ili roze!

Published

on

Glumica Anja Alač i njen partner Andrej Josifovski Pijanista s nestrpljenjem čekaju dan kada će se ostvariti u ulozi roditelja. Glumica je u razgovoru za „Gloriju” ispričala da čekaju sina, a onda otkrila i da je to potajno očekivala. Ipak, objašnjava buduća mama, to nije razlog da sve treba da bude plave boje.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila ŠTA će se dešavati sa Dijanom Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i KAKVE neverovatne situacije…

‒ Sve radimo polako, nigde ne žurimo. I ne opterećujemo se šablonima. Ne smatramo da sve mora da bude plavo zato što čekamo muško dete ‒ rekla je Anja za pomenuti magazin i tako prvi put otkrila pol bebe.

Iako su se složili i oko imena, glumica je rešena da tu informaciju još neko vreme čuva samo za najbliže.

Pročitajte još HIT! Glumica Gorica Popović otkrila šta je tajna uspeha serije KALJAVE GUME! A EVO i S KOJIM kolegama se privatno druži!

‒ Bila sam veoma srećna kada sam saznala da sam u drugom stanju i mada mi bebin pol nija važan, potajno sam priželjkivala dečaka ‒ ispričala je ona, prenosi 24sedam.

‒ Već smo odabrali ime. Predložio ga je Andrej, a meni se odmah dopalo – zaključila je.

Pročitajte još HIT! Glumac Bane Vidaković progovorio o optužbama za dilovanje droge! Porede ga sa Čarlijem Šinom, a EVO ŠTA on kaže na to!

Podsetimo, mlada glumica se tokom studija zabavljala sa kolegom Milošem Bikovićem.

Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici – nedavno je rekla za „Alo!“.

Pročitajte još HIT! Glumac Andrija Milošević zabavljao pratioce repujući! A EVO KAKO je Đokoviću čestitao pobedu!

Inače, Anjini roditelji su glumci Vesna Čipčić i Aleksandar Alač.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria/24sedam/Alo

Advertisement