Connect with us

Featured

HIT! PEVAČICA – Milica Pavlović otkrila KAKO je dobila glavnu ulogu u seriji! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Serija „Pevačica“, koja je napravljena po uzoru na život i smrt pevačice Jelene Marjanović, ubrzo će ugledati svetlost dana na televizijskim ekranima, a glavna uloga dodeljena je Milici Pavlović, koja je potpisala ugovor za snimanje još jedne sezone.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Ekipa serije otkriva sve o NOVOJ telenoveli! EVO KO su novopečeni bogataši, doktor i veroučitelj!

– Prošlo je godinu dana otkad sam prihvatila glavnu ulogu u seriji. Još uvek nisam svesna da mi se to dešava, i da ću snimati i drugu sezonu. Počela sam da biram ugao u stanu gde ću se sakriti kada bude počela da se emituje serija, jer mislim da ću imati nenormalnu tremu.  Videla sam samo delić prve epizode, i Gaga Antonijević i ekipa mi stalno govore da nema razloga za brigu, i da je sve ispalo onako kako su i oni zamislili – kaže Milica i dodaje kako je bilo na kastingu:

Pročitajte još HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Glumica Snežana Savić otkrila sve o svojoj ulozi! EVO ZAŠTO su Jovanku odvojili od Tita!

– Užasno mi je teško bilo na kastingu, jer je vladala apsolutna tišina. Njih troje ili četvoro su sedeli za stolom, fokus je bio isključivo na nama, a tekst je tada došao na naplatu. Znate i sami da sam na polju glume potpuni amater.

– Gluma koju koristim za svoje projekte, snimanje spotova ili fotografija, potpuno je drugačija od glume koja se očekuje u seriji. Ovde, kada vam kolega da akciju, vi treba da odgovorite reakcijom, i kada vam traže određenu vrstu emocija da bi se bolje dočarao tekst, morate da se snađete kako znate i umete. Taj kasting bih uporedila sa audicijom u „Zvezdama Granda“ – kaže Milica, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! DRŽAVNI SLUŽBENIK – Reditelj Miroslav Lekić otkriva ŠTA nas čeka u TREĆOJ sezoni serije! Biće mnogo iznenađenja!

– Što se samog snimanja tiče, trebalo mi je par dana da uđem u taj „vajb“ i da naučim da Milicu Pavlović moram da ostavim u svom stanu, i da od momenta kada pređem kućni prag, moram da živim život Ivane Lazić.

Na pitanje da li je teža gluma ili pevanje, Milica kaže:

– Teže je glumiti, iako moj posao nosi terettoga da stalno morate biti aktuelni. Već devet godina se bavim estradnim poslom i za sve to vreme morate opravdati poverenje publike, biti inovativni, a opet treba ostati veran sebi.

Pročitajte još HIT! Glumica Matea Milosavljević se snimala, a onda joj je u kadar uleteo ON i sve nasmejao! EVO o KOME je reč!

– Tu sam nekako na svom terenu, a u glumi morate da opravdate očekivanja svih ljudi koji su vas angažovali na tom projektu. Na tom polju greška je nedopustiva, jer kada ste već izgradili ime, i prelazite u neku drugu branšu, i pritom dobijete glavnu ulogu, vi nemate vremena da kiksnete, tako da sam dala sve od sebe da to i uspe. Da nisam verovala u sebe, ne bih se ni prihvatila ovoga – kaže Milica, i dodaje:

– Ja sam kao školarac, požrtvovana sam u poslu, i ne plašim se učenja, ne plašim se da kradem znanje od kolega, ne plašim se novih tema i ljudi, i uvek hoću još. Samokritična sam, jer bih, u suprotnom, dopustila sebi da se predam.

Pročitajte još HIT! Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković blistali na crvenom tepihu! EVO i GDE!

– Bila sam sumnjičava prema glumcima, jer sam slušala priče temeljene na predrasudama. Govorili su mi: „Pazi se, oni su priča za sebe, nisu toliko otvoreni zanove ljude, pogotovu za ljude iz šou-biza!“ Imala sam to u glavi, ali na kraju je ipak bilo presudno da kako se vi ponašate prema njima, tako se i oni ponšaju prema vama. Srećom, svi smo funkcionisali kao jedna velika složna porodica – kaže Milica, i nastavlja:

– U momentima kada sam ja zastajala, oni su uskočili i pomagali, a na kraju dana svi su me nazivali koleginicom i govorili da su veoma zadovoljni što sam deo projekta.

Pročitajte još Glumica Nada Macanković se porodila! EVO KAKO je raznežila pratioce na Instagramu!

Milica je otkrila i da li bi volela da se nađe u kadru sa nekom holivudskom zvezdom:

– Naše glumice su najlepše i najtalentovanije, tako da bi holivudskim glumcima bio veći izazov da se nađu sa nekom od naših žena sa Balkana, da vidimo kako bi oni izdržali. Lako je njima sa američkim glumicama. Daj da vidim kako bi se Bred Pit ili Džoni Dep nosili sa našom vrelom bakanskom krvlju. (smeh)

Pročitajte još ŠOK! Žarku Jokanoviću, tvorcu serije IGRA SUDBINE – PRETE SMRĆU! A evo i ZAŠTO!

Budući da, kako se piše, suprug preminule Jelene Marjanović, nije dao dozvolu za snimanje serije, postavilo se pitanje potencijalne tužbe zbog neautorizovane ekranizacije.

– Molim vas, pogledajte koliko je lep dan. Nećemo mračiti. Pustićemo da serija pokaže svoje, a to je više pitanje za tvorce serije. Sa mnom niko nije pričao na tu temu, a ja sam samo dobila ulogu – rekla je Milica Pavlović za Objektiv.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement